Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
WLW!Titeket zavar ha heterók a”bocsi leszbikus vagyok”szöveggel koptatják le a fiúkat?
Ha igen miért ?
Ha nem miért?
Engem aztán nem zavar.
Azért eléggé erőszakosk a pasik a bulikban.
Hozzá teszem én biszex vagyok. Mondtam,hogy leszbikus vagyok,így bulikban,mikor nyomultak. De ugyan úgy hajtottak rám. Szóval itas pasiknak sokszor ez is kevés a lekoptatásra.
Sőt heteró bnőmmel voltunk bulizni,tudja,hogy biszex vagyok. Ránk hajtott egy csávó. Mondta mi egy pár vagyunk :D :D De akkor is nyomult -.-
Hidd el, a pasik ígyse, úgyse hiszik el. Tapasztalat.
De ha neki működik, engem rohadtul nem érdekel, ha egy nõ ettõl biztonságban érzi magát, az a szíve joga.
Szerintem az lmbtq emberek 99.9% kénytelen volt hazudni az identitásáról valamikor az élete során, így alap, hogy emiatt nem török pálcát senki feje felett, sõt. Ha kell, falazunk egymásnak, mert a való élet nem tiktok, nem kapsz semmiféle piros pontot ha “jó būzi” vagy…
Az ilyen helyzetek veszélyesek, mindenki tudja mi forog kockán úgyhogy ha valaki zaklat, hallod, beállok melléd, leszek a kamu barátnõd, a feleséged, az ispán lova ha ezen múlik…
#1 Women-Loving -Women rövidítése , jelentése magyarul : Nők akik nőket szeretnek
A többi válaszolónak köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!