Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » WLW!Titeket zavar ha heterók...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

WLW!Titeket zavar ha heterók a”bocsi leszbikus vagyok”szöveggel koptatják le a fiúkat?

Figyelt kérdés

Ha igen miért ?

Ha nem miért?

2022. ápr. 29. 16:09
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
Mi az a WLW?
2022. ápr. 29. 17:05
 2/9 anonim ***** válasza:
97%
Nem érdekel más másnak mit mond, az ő dolguk.
2022. ápr. 29. 17:35
 3/9 anonim ***** válasza:
62%
Am az ilyenek miatt nem hiszi el senki hogy leszbikus vagyok
2022. ápr. 29. 18:10
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Engem aztán nem zavar.

Azért eléggé erőszakosk a pasik a bulikban.

Hozzá teszem én biszex vagyok. Mondtam,hogy leszbikus vagyok,így bulikban,mikor nyomultak. De ugyan úgy hajtottak rám. Szóval itas pasiknak sokszor ez is kevés a lekoptatásra.

Sőt heteró bnőmmel voltunk bulizni,tudja,hogy biszex vagyok. Ránk hajtott egy csávó. Mondta mi egy pár vagyunk :D :D De akkor is nyomult -.-

2022. ápr. 29. 20:10
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el, a pasik ígyse, úgyse hiszik el. Tapasztalat.

De ha neki működik, engem rohadtul nem érdekel, ha egy nõ ettõl biztonságban érzi magát, az a szíve joga.

Szerintem az lmbtq emberek 99.9% kénytelen volt hazudni az identitásáról valamikor az élete során, így alap, hogy emiatt nem török pálcát senki feje felett, sõt. Ha kell, falazunk egymásnak, mert a való élet nem tiktok, nem kapsz semmiféle piros pontot ha “jó būzi” vagy…

Az ilyen helyzetek veszélyesek, mindenki tudja mi forog kockán úgyhogy ha valaki zaklat, hallod, beállok melléd, leszek a kamu barátnõd, a feleséged, az ispán lova ha ezen múlik…

2022. ápr. 29. 20:10
 6/9 A kérdező kommentje:

#1 Women-Loving -Women rövidítése , jelentése magyarul : Nők akik nőket szeretnek

A többi válaszolónak köszönöm!

2022. ápr. 29. 20:17
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavar. Nekem erről mindig az jut eszembe, hogy mennyit változott a világ, hogy ezt már így fel lehet vállalni, sőt, hetero lányok/nők is ezzel védik magukat. (Bezzeg) az én időmben, ez nem önvédelem, hanem önpusztítás lett volna csak (38 vagyok). Errefelé (megyeszékhely) akkoriban senki nem volt leszbikus, SENKI! Még az se, aki igen :)
2022. ápr. 30. 10:38
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem zavarna.
2022. ápr. 30. 11:47
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Az én tapasztalatom is az, hogy ilyet felesleges egy pasinak mondani. Aki értelmes az beéri egy szimpla bocs nemmel. Aki meg nem annak mondhatsz bármit. Nem egyszeri eset, hogy próbáltak győzködni, hogy de ők mennyire profik az ágyban és tuti meggondolnám magam ha lefeküdnék velük. Ezen kívül amúgy, hogy mások ezt kifogásként használják az nem különösebben érdekel.
2022. máj. 3. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!