Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy közelítsek egy lány felé?
Biszex vagyok.
Van egy lány az évfolyamban akibe teljesen beleszerettem.Tudom róla,hogy biszex mert az osztálytársaim jóba vannak az ő osztálytársaival és állítolag már járt lányokkal de nekem ő lenne az első lány.A tesi öltözőben néha szoktunk így osztály szintileg beszélni az ő osztályával.Valamint ő és én is dökös.De fogalmam sincs mit kéne csinálnom,hogy észre vegyen vagy hogy hogyan kezdjek vele beszélgetni.
Kezdetnek talán menj oda hozzá.
Mivel mindketten dökösök vagytok, felvetsz egy témát azzal kapcsolatban és voilá van beszédtéma. Onnantól kezdve meg beszélni beszélni minél többet és eldöntöd, hogy van-e jövője ennek.
ma 16:29
Jobban tetted volna, ha nem írtál volna semmit!
Ma 18:52 te se tettél sokat az ügy érdekében.(nem én vagyok a 16:29)
Nos ha mind 2en dökösök vagytok akkor lehet találni közös témát,és akkor lehet beszélgetni. Sok sok duma után kialakulhat valami barátságféle amibe beleférnek a párkapcsolati témák. Onnan sima az út álltalában a semmi felé,mert 90%hogy van valakije és ezért te offoldsz. De a 10%ért megéri!
"dökösök"
Nem vagyunk mi (D)iák (Ö)n(K)ormányzati tagok xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!