Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közelítsem meg a barátnőm lányát?
Egy idősebb nővel vagyok együtt aki most éjszakásban dolgozik ezért hétközben egyedül vagyok itthon esténként és a szomszéd szobában alszik a 23 éves lánya aki szintén egyedül van és nagyon bejön. Keveset beszélünk de úgy vettem észre hogy zavarban van a közelemben és régebben mondta az anyjának hogy jól nézek ki ebből gondolom hogy bejövök neki legalábbis külsőre. Nem merek próbálkozni mert félek hogy visszamondaná és nem akarom hogy rosszul süljön el. Van erre megoldás vagy maradjak inkább hűséges? :D
Tudom hogy nem tisztességes dolog de ha lehet akkor mellőzzük a szapulást, szerintem nem én leszek a világon az első ember aki megcsalja a párját.
Azt nem tudom hány éves vagy, de ha ilyen dolgot itt kell megkérdezni, akkor azt hagyjad.
De azt tudod hogy házi nyúlra nem lövünk?
Ez biztos hogy a kapcsolatod végét jelentené.
De én még abban is biztos vagyok hogy az anyjával az ilyeneket megbeszélik.
Sőt az se kizárt hogy azt is megbeszélték hogy téged kipróbáljanak ilyen téren.
És ha feljelentenek bosszúból ketten hogy megerőszakoltad, akkor mit csinálsz???
Kezdjetek borozni filmezés közben. Fel fog oldódni, hagyd hogy ő kezdeményezzem. Ha vevő a témára, piásan megteszi!
Hajrá!
uuhh, kérdező te nem vagy komplett..
A helyzethez mérve még oké, hogy megcsalod de legalább ne házon belül(!!), és ne a lányával..
Arról nem is beszélek, hogy nagy valószínűséggel a lány zaklatásnak venné, de nem is ez a baj hanem ez a kettejük kapcsolatának is árt..
Őszinte, tisztességes jellem vagy.☝️Mégsem.
Kérdezd meg az anyját, ő tudni fogja kérdésedre a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!