Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikusok esetén ki fizet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikusok esetén ki fizet az első randikon? Hogy működik ez az egész fizetéses dolog általában?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 16. 23:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez változó, itt ugye egyáltalán nem számítanak úgymond a hagyományos nemi szerepek.

Sztem az a legoptimálisabb, ha az elsőn mindenki magának fizeti, aztán meg, aki elhívta a másikat. Tehát pl te kitalálod, hogy menjetek el moziba, szóval ekkor te fizetsz. Majd mondjuk kövi alkalommal a randi partnered azt mondja, hogy szívesen elvinne vacsorázni, és akkor azt pedig ő állja az estét.

De ez (szexuális orientàciótól függetlenül) soha nincs kőbe vésve, meg is beszélhetitek ezt, hogy biztos ne legyen kellemetlenség (de nyugi nem lesz).

2022. ápr. 17. 01:15
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Simán megbeszélhetitek, hogy a számláitokat mindig felezitek. /Újabb megbeszélésig/

De ha pl. az egyiket felveti a pénz, a másikat kevésbé, akkor szerintem az elfogadhatja a meghívásokat.

Kommunikáció a jó kapcsolat alapja!

2022. ápr. 17. 01:33
 3/12 anonim ***** válasza:
32%
En szívesen fizetnem a lánynak akit elhivok es mennek is utána csak nem találok olyat aki tetszik… illetve találtam egyet de ő távol van és hetero pedig nagyon jó érzés lehet vadászni
2022. ápr. 17. 02:31
 4/12 anonim ***** válasza:
85%
Én heteróként se hagyom hogy a csávó fizesse a dolgaimat. Nem vagyok eladó hogy megvegyenek.
2022. ápr. 17. 06:56
 5/12 anonim ***** válasza:
82%
Ilyenkor a lány fizet.
2022. ápr. 17. 07:39
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Aki elhívott, az fizet. Ez heteróknál is így van tudtommal.
2022. ápr. 17. 09:27
 7/12 anonim ***** válasza:
43%
Ez igaz, de a heterók másképp is szexelnek(Nyilván vannak átfedések).
2022. ápr. 17. 12:39
 8/12 anonim ***** válasza:
61%
Igyatok tizet, majd a Lajos fizet!
2022. ápr. 17. 12:40
 9/12 anonim ***** válasza:
87%

nálunk szeretek én fizetni, de amúgyis ilyen randi etikett terén férfiassabb vagyok inkább.

de amit az előttem szólók írtak, az megállja a helyét, miszerint, aki meghív, az fizet.

a legjobb megoldás egyébként kétségkívül az, ha első randira olyan helyre mentek, ahol nem kell fizetni (séta, túra, kutyasétáltatás stb)

2022. ápr. 18. 00:05
 10/12 anonim ***** válasza:
28%
A hagyományos randikon mindig a bika fizet! Mivel itt mind a kettő leszbika közösen fizetnek! :)
2022. ápr. 18. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!