Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok esetén ki fizet az első randikon? Hogy működik ez az egész fizetéses dolog általában?
Ez változó, itt ugye egyáltalán nem számítanak úgymond a hagyományos nemi szerepek.
Sztem az a legoptimálisabb, ha az elsőn mindenki magának fizeti, aztán meg, aki elhívta a másikat. Tehát pl te kitalálod, hogy menjetek el moziba, szóval ekkor te fizetsz. Majd mondjuk kövi alkalommal a randi partnered azt mondja, hogy szívesen elvinne vacsorázni, és akkor azt pedig ő állja az estét.
De ez (szexuális orientàciótól függetlenül) soha nincs kőbe vésve, meg is beszélhetitek ezt, hogy biztos ne legyen kellemetlenség (de nyugi nem lesz).
Simán megbeszélhetitek, hogy a számláitokat mindig felezitek. /Újabb megbeszélésig/
De ha pl. az egyiket felveti a pénz, a másikat kevésbé, akkor szerintem az elfogadhatja a meghívásokat.
Kommunikáció a jó kapcsolat alapja!
nálunk szeretek én fizetni, de amúgyis ilyen randi etikett terén férfiassabb vagyok inkább.
de amit az előttem szólók írtak, az megállja a helyét, miszerint, aki meghív, az fizet.
a legjobb megoldás egyébként kétségkívül az, ha első randira olyan helyre mentek, ahol nem kell fizetni (séta, túra, kutyasétáltatás stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!