Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok, van olyan hogy túl...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, van olyan hogy túl magas egy lány?

Figyelt kérdés
Sziasztok, az a helyzet, hogy eléggé megnőttem pedig még a 20-at sem töltöttem be. 191cm magas vagyok, nem igazán ismerek más ilyen magasabb lányt, főleg nem leszbikust. Félek, hogy ez kicsot olyan ijesztő hatást kelthet, vagyis eltaszít másoktól ez a szintű magasság és az ezzel járó dolgok (pl nagyobb láb, mélyebb hang) az lenne a kérdésem, hogy számotokra ez lehetne kizáró tányező? Vagy milyen kategóriába sorolnátok, van esetleg akinél ez előny?
2022. ápr. 16. 00:50
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
65%

Én ugyan pasi vagyok de úgy gondolom hogy heteroként nehezen találnál párt mert általában a pasik szoktak magasabbak lenni és magas pasibol kevés van.

Leszbikusnént nem hiszem hogy gond lenne mert ott az egyik csaj mindenképpen alacsonyabb lenne mint a másik. Jó eséllyel te leszel a magasabb de gondolom ez leszbikusoknal tök mindegy.

Amúgy a nagyon magas lányokban van valami vonzó úgyhogy szerintem nem lesz gond.

2022. ápr. 16. 02:18
 12/21 anonim ***** válasza:
52%
Nálam a 170 cm feletti már túl magas, nem vonzó.
2022. ápr. 16. 07:29
 13/21 anonim ***** válasza:
95%
Hát én ismerek olyat aki imádná a magasságod☺️
2022. ápr. 16. 10:39
 14/21 anonim ***** válasza:
93%
Én 165cm vagyok, az exbarátnőm 175 volt. Nekem tetszik, ha magasabb nálam a párom. Bár 191-el még nem volt dolgom, de tetszene a dolog.
2022. ápr. 16. 12:00
 15/21 anonim ***** válasza:
95%
Én meg azt hittem én vagyok a magas a 175 centimmel. 😅 Magamból kiindulva nekem tetszene, ha végre én is bújhatnék valakihez. Úgyhogy szerintem fel a fejjel, és próbáld a "nagykifli" feladatköréhez igazítani az önbizalmad. Aztán úgylehet nem is kell annak lenned mert a) a lányok kb. fele akit ismerek magas és b) a szerelem szemet húny az ilyenek felett, mint a magasság.
2022. ápr. 16. 18:25
 16/21 anonim ***** válasza:
93%
Hát nekem személy szerint túl magas lennél.Én 158 cm vagyok,és inkább a kissebb lányokat szeretem.viszont van aki bírja ha magasabb nála a párja,ismerek ilyet:)
2022. ápr. 16. 23:25
 17/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves válaszokat, annyira arik vagytok😍
2022. ápr. 16. 23:39
 18/21 anonim ***** válasza:
93%
175 cm vagyok és őszintén szólva eddig nálam kisebb lányokban gondolkodtam, de most, hogy kiírtad ezt a kérdést átgondoltam jobban. Nem, nem lenne kizáró tényező. Tuti furcsa lenne először, mert életemben nem láttam még ilyen magas nőt, de nem hiszem, hogy kicsit is megijesztene, sőt lehet kimondottan vonzana a magassàgod különlegessége:).
2022. ápr. 17. 01:20
 19/21 anonim válasza:
100%
Nekem pl tetszenek a magas lányok, és szerintem sokaknak másoknak is, persze biztos van, akit zavar.
2022. ápr. 18. 11:03
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan van a magasabb (mondjuk 170-180 cm közti) leszbikus lányok között is olyan, aki szeretné, ha ő lenne a “kicsi”. Szerintem simán van esélyed.
2022. ápr. 19. 07:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!