Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok, van olyan hogy túl...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, van olyan hogy túl magas egy lány?

Figyelt kérdés
Sziasztok, az a helyzet, hogy eléggé megnőttem pedig még a 20-at sem töltöttem be. 191cm magas vagyok, nem igazán ismerek más ilyen magasabb lányt, főleg nem leszbikust. Félek, hogy ez kicsot olyan ijesztő hatást kelthet, vagyis eltaszít másoktól ez a szintű magasság és az ezzel járó dolgok (pl nagyobb láb, mélyebb hang) az lenne a kérdésem, hogy számotokra ez lehetne kizáró tányező? Vagy milyen kategóriába sorolnátok, van esetleg akinél ez előny?
2022. ápr. 16. 00:50
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Kár ilyesmin rágódnod, ezeken nem tudsz változtatni.
2022. ápr. 16. 00:53
 2/21 A kérdező kommentje:
Igen, egyrészt igazad van, de másrészt pont emiatt rágódom egy kicsit ezen:(
2022. ápr. 16. 00:58
 3/21 anonim ***** válasza:
96%
Általában a nálam kisebb lányok tetszenek, úgy érzem hogy meg kell védenem őket. De olyan különleges lehetsz ezzel a magassággal hogy nekem szerintem tetszene, el tudnám képzelni hogy vonzónak találjak egy ilyen lányt. Meg hát én is szeretem magam néha kicsinek érezni. Szóval nem, biztosan nem lenne kizáró ok, sőt még apró hátrány sem feltétlenül.
2022. ápr. 16. 01:02
 4/21 anonim ***** válasza:
4%
Minden vicc nélkül: kezd el kosárlabdázni, hátha megismerkedsz pár magasabb sráccal :)
2022. ápr. 16. 01:05
 5/21 A kérdező kommentje:

3 köszönöm ez aranyos:)

4 a kosárlabdát sokan monsdták már, de én mást sportolok, fiúkkal nem igazán szeretnék ismerkedni, mert a lányokhoz vonzódom😅

2022. ápr. 16. 01:10
 6/21 anonim ***** válasza:
63%
Akkor bocsáss meg :)
2022. ápr. 16. 01:11
 7/21 anonim ***** válasza:
86%
#4 az gondolom nem zavart meg hogy leszbikus kategória 😂
2022. ápr. 16. 01:15
 8/21 anonim ***** válasza:
96%
Van akinél van "ilyen", van akinek meg pont azért lennél vonzó mert magas vagy. Ismered a mondást a papról és a papnéről, ez is ilyen. A magasságod miatt NE legyenek szorongásaid!!! Akinek tetszeni fogsz, az ezzel együtt fog elfogadni, sőt lehet pont ez miatt leszel neki vonzó.
2022. ápr. 16. 01:16
 9/21 anonim ***** válasza:
78%
7-es, jól van, nem kell beszólni, késő van már 🤣
2022. ápr. 16. 01:19
 10/21 A kérdező kommentje:
8 köszönöm, ez jól esik:)
2022. ápr. 16. 01:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!