Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányok! ti szoktatok fantáziálni pasikról?
És ilyenkor mit érzel? Bűntudatot? Vagy mást?
Tudom-tudom! most jönnek majd a véres szájú kommentek. Én néném akarok senkit „át téríteni”
Megsúgok egy titkot! A hetéra pasik is fantáziálnak néha pasikról.
Csak kíváncsi vagyok. Ha a heterók fantáziálnak meleg dolgokról, a melegek fantáziálnak -e heteró dolgokról…
És miért nincs ilyen pasi? 1 -es Oké persze a fantáziámban én is idealizálok…
Csak megfogott amit mondtál, hogy ilyen pasi nincs… külsőleg vagy belsőleg érted, hogy ilyen a valóságban nincs ?
Ez érdekes! Úgy értem ebből adódik a következő kérdés, hogy mennyiben „fiktív” a fantázia pasi? Úgy értem miért lenne lehetetlen ilyet találni a való életben? Arra tudok gondolni, hogy olyan nőies vagy olyan lehetetlen tulajdonságai vvannak enek a fiktív pasinak, hogy ilyet nem lehetne „összerakni” 😊)))
Jól gondolom ?
Nem, bi, de pasikkal nem nagyon tudok lenni mert nem találok olyat aki tetszik.
Bar igen ez a kérdés leszbikus lányoknak szólt, őszintén csodálkoznék ha ok fantáziálnának férfiakról, sztem akkor mar nem lehet leszbikusnak nevezni őket..
"Megsúgok egy titkot! A hetéra pasik is fantáziálnak néha pasikról."
Hetero pasiként még csak eszembe sem jut ilyen..
Megsúgok egy titkot! Az a pasi, aki más pasikról fantáziál nem heteró. Ugyanígy az a nő, aki férfiakról fantáziál nem leszbikus.
Ezt is egy olyan "heteró" férfi írta ki, aki azt hiszi, hogy attól, hogy csak álmodozik pasikról és nem csinálja full heteró marad. Férfi logika... Mindig megerősít abban, hogy miért is nem kellenek nekem pasik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!