Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, van kint a szobátokban valami lmbt+-ra utaló dolog?
Figyelt kérdés
2022. márc. 12. 14:09
1/14 anonim válasza:
Nincs.. bár fogalmam sincs mi az, de fix h nincs
2/14 anonim válasza:
Nekem van. A szivárványos gumikarkötőmet akasztottam ki egy gombostűre, a parafatáblámra.
3/14 anonim válasza:
Nincs, bár már nincs is szobám, lakásom van helyette, de ott sincs. Soha nem éreztem szükségét. Magyar zászló sincs kint, pedig magyar is vagyok. Ez valahogy enélkül is elég természetes és nyilvánvaló.
4/14 anonim válasza:
Igen.
Egy rózsaszín-lila-kék monster kombináció
5/14 anonim válasza:
Van,egy szivárvány színű rózsa,karkötők,papírzászlók,kitűzők,satöbbi,de csak azért,mert szeretem kitenni ide oda az apró "emlékeket".
:)
6/14 anonim válasza:
Nekem monsterekből van kirakva egy 🏳️🌈 zászló
7/14 anonim válasza:
nekem csak a naplóm\verses könyvem van kint. abban azért bőven van lgbtq+ utalás
más úgy nagyon nincsen, szekrényben vagyok még^^'
8/14 anonim válasza:
Mi mondjuk 30asok vagyunk, házsulandó félben (külföldön), de ja, van.
Közös kép ami az első valentin napra készült mint ajándék.
Nőket ábrázoló klasszikus festmények printjei, a könyveink és a dvd kollekciónk egy jó része...Tori Amos cdk?
9/14 anonim válasza:
Szintén lakás szoba helyett.
Max. a közös képek.
10/14 anonim válasza:
Ha pár meleg könyv annak számít, akkor igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!