Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akik hangosan szoktatok szexelni, elélvezni, előfordul, hogy a párotok nevét (ahogy normál esetben szólítjátok) "kiabáljátok", vagy ez csak filmbe illő dolog?
Figyelt kérdés
2021. nov. 5. 19:59
2/7 anonim válasza:
Szerintem ilyen csak a filmekben van.Igaz nincs párom.
3/7 anonim válasza:
Előfordult már, de szerintem nagyon kellemetlen és erőltetett.
4/7 anonim válasza:
Sztem a filmekben általában azért mondogatják sokat egymás nevét, hogy a néző tudja, ki kicsoda.
5/7 anonim válasza:
A nevét én pont nem szoktam mondani. Nyögni igen, de az összetett mondatok már nem mennek.
6/7 anonim válasza:
Igen, nálam rendszeres.
Szeretem kimondani a nevét közben is, élvezéskor is.
7/7 anonim válasza:
Nem mondtam ki szex közben soha a nevéd. Max becéztem, de az is ritka volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!