Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Miért akarnak a közelemben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarnak a közelemben lenni, ha nem érdeklem őket? Többi lent, bonyolult talán és hosszú

Figyelt kérdés

Elnézést, hogy ideírom, de több megértést kapok, úgy gondolom.

Én leszbikus vagyok, és Ők nem (2 csaj osztálytársam). Akik velem vannak ki immáron fél éve. Tudják (mert kiderült -.-), hogy szimpi nekem az egyik, meg a szexualitásom is kiderült. Nevezzük Virágnak azt a szimpi csajt.

Állandóan nevetnek, de valamikor meg viszont nem.. mostanság már nem nevetnek annyira. Ha ránézek Virágra, akkor előszeretettel mondja oda a barátnőjének a dolgot és Ő is elkezd figyelgetni. Egyre jobban közelednek, de főleg Virágot akarja a barátosnéja a közelemben tudni szerintem (vagy esetleg Virág dönt úgy, hogy utánam jönnek.. ami what, hogyha egyszer "nem érdeklem őket").

Már lassan azt hiszem, hogy nem Virágnak, hanem a barátosnéjának vagyok ennyire de ennyire "szimpatikus" vagy mi van már itt.

A vicc az egészben, hogy 20 évesek vagyunk :DD, és ilyeneket játszunk.

Tehát kérnék segítséget, hogy ez mi? Ha valamit nem mondtam el, vagy kérdésetek van még a történésekkel kapcsolatosan, akkor nyugodtan kérdezzetek.

Előre is köszi a válaszokat.

2022. márc. 6. 09:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Furák vagytok.

Szexuális vonzódástól függetlenül miért nem lehettek egymással jóban?

2022. márc. 6. 10:40
 2/11 A kérdező kommentje:
Én jóban szeretnék velük lenni, de hát velük nem lehet😂🙄.
2022. márc. 6. 10:41
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Eléggé hülye p*csáknak tűnnek. Szerintem rajtad nevetnek, és húzzák az agyad, mert szórakoztatónak találják, nem azért követnek, mert tetszel. Elég gyerekes amúgy. Én a helyedben elfelejteném őket, ne akar jóban lenni ilyenekkel.
2022. márc. 6. 11:04
 4/11 A kérdező kommentje:

Ők az olyan menőp*csái az osztálynak, mondjuk ezt. (az egyik biztos)

Rendben, köszi.

2022. márc. 6. 11:08
 5/11 anonim ***** válasza:
27%
Hát...azt hittem 15-16 évesek vagytok a sztori alapján, és nem 20.Elég szánalmasak.De te is, hogy kiraktad ezt a kérdést.
2022. márc. 6. 11:13
 6/11 anonim válasza:
20%
Húszévesen még középiskolába jártok? Szerintem is csak hülyének néznek, és ezen nevetnek, de már ne is haragudj, az írásod érthetetlen, így azt kell feltételezzem, offline se vagy normális.
2022. márc. 6. 13:15
 7/11 A kérdező kommentje:

Továbbképzés:).. de okééé'.

Te meg szerintem főleg nem, mert sok mindennel nem lehetsz tisztában :D.... szánalmas.

2022. márc. 6. 14:58
 8/11 EgyCseppaTengerből ***** válasza:
100%
Szerintem is hagynod kellene őket, nagyon úgy tűnik, hogy csak szórakoznak veled, rajtad. Sajnálom.
2022. márc. 6. 21:21
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2022. márc. 6. 21:53
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj a hetero csajokkal, hogy vmi oknal fogva ha tudjak egy lanyrol hogy biszex vagy leszbikus kepesek incselkedni. Szerintem csak amolyan kíváncsisag.

Nem igazan tudom miert van ez. De legjobb bnom is ezt csinalta. Ahogy kiderult, hogy biszex vagyok. Jobban ölelgetett fogdosott huzta az agyamat stb. Aztan hala az egnek bepasizott es nem szorakozott velem utana.

De addig kb mindig kezdtem azt hinni vmit akar.

Valószínű itt is az van, hogy húzzák az agyadat.

2022. márc. 6. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!