Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az olyan kijelentés,hogy "nem kell pasi,elvagyok nélkülük" adhat okot arra,hogy netán minimum biszex a nő?
Nem beszél pasikról egyáltalán.
Igazából nagyon sok közös pont,közös gondolat van. Egy koruak vagyunk 30 évesek,vagyis én csak leszek idén.
Erre a kijelentésére én csak annyit mondtam nekem sem kell pasi.
Akkor volt egy kis csend :D
Kutyafuttatóban ismerkedtünk meg. Aztán ő mondta,hogy elmehetnénk futin kivül sétálni a kutyákkal. Meg is ejtettük a sétát. Igazából séta végén kezdtünk jobban megnyílni ő is én is. Szabadabban beszélni vhogy.
Amúgy különösebben nem keres fbon pl. Meg van,hogy beszélünk és nem ír vissza mondjuk semmit,akkor úgy is marad a beszélgetés.
Illetve nem vettem észre rajta semmi olyat személyesen.
Bár én vak vagyok ezekhez főleg,hogy sose jött össze semmi és belefáradtam. Szóval kb jeleket sem adok senkinek és nem keresek senkit. Sokat fektettem bele eddig ilyen megismerkedésre stb. Úgy vagyok vele,ha valakit érdeklek keres,talál módot,hogy felkeltse az érdeklődésemet.
Nekem igazából ezzel a kijelentéssel tette a bogarat a fülembe.
Én amúgy barátkozós vagyok,próbálok nyitott lenni,érdeklődő. Tegnap is ráírtam,hogy mi a helyzet vele,meg a kutyájával,beszélgettünk egy kicsit és mondta dolgoznia kell és hogy majd ír. Azóta se írt :D
Fogunk hétvégén megint együtt sétálni kíváncsi leszek.
Fura,nem tudom hová tenni őt.
Lehet csak egy kutyás séta partnert lát bennem,hogy ne egyedül kutyázzon.Erre is gondoltam. Igazából talán majd az idő eldönti meg a több közös séta.
Véleményetekre vagyok kíváncsi igazából :)
Sajnos több információval nem tudok szolgálni.
Igen, erre is gondoltam, hogy szimplan csak elege van azert mondta.
Igazabol ha csak egy kutyas barat lesz en annak is orulni fogok
ha tobb lenne, nem leszek semmi jónak az elrontoja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!