Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-60-as korosztály! Heteró nőknek is van teljesen rövidre vágott, soha! Nem lakkozotott körmük vagy minimum biszex az illető ez alapján? Megfigyelések, tapasztalatok?
A legutóbbi párom lakkozta. Igaz nem volt méteres körme, de mindig törődött vele.
A főnöm rövid hajú negyvenes, natúr körmökkel, boldog párkapcsolatban három gyerekkel
Sajnos ez nem mérvadó, pedig mennyire jó lenne
Ilyen bélyeget nem lehet rányomni senkire.
Én környezetembe a túl laza,fiúsabb nők pl heterók.
Onnan tudom,hogy néhánynál próbálkoztam óvatosan persze.Illetve ha egy ilyen nő jó részt pasis képeket oszt meg stb.. Meg csak a férfiakról beszél. Nos az tuti heteró.
Biszex meg leszbikus nők a pasikról nem igazán beszélnek. De szerintem még a biszexeknél sem fő téma,meg állandó téma a pasik.
Hajviselet és köröm még nem jelent semmit a mai világban.
Akinek meg műkörme van az meg csak heteró lehet sokak szerint??!
Nekem is műkörmöm van,mert sokat vizezek,ilyen a szakmám. Ha nem lenne,mert volt egy ilyen időszak,akkor folyamatosan betört,beszakadt csumpi körmeim lennének,ami azért nem túl esztétikus,akkor megkapnám az igénytelen jelzőt :D
Szeretem ha ápolt a körmöm,kezem. Nyilván nem méteres műkörömről van szó,csak a saját hosszam,meg amiben még tudok dolgozni.
Mostanság nehéz megítélni ilyen külső vonásokból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!