Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS! Most miért ignorál? Kedvel egyáltalán?
Figyelt kérdés
(Megpróbálom rövidre fogni) Szeptemberben iskolát váltottam. Ekkor a 2. héten megláttam egy hétfői napon őt.. Januárig nem mertem hozzá szólni, csak szemeztünk, stb.. Ekkor egy közös ismerős által találkoztunk, elkértem az instáját, és éjjel nappal beszélgettünk. Egy idő után köszönéskor hosszasan ölelgettük egymást, ez utána rendszeressé vált. Egy idő után, a 3. kettesben töltött találkozónkon, megkérdeztem van e kedve eljönni velem valentin napkor randizni. Igent mondott. (ekkor már úgy viselkedtünk mint egy pár, ha még nem is voltunk kijelentve együtt) Az elmúlt napokban viszont folyton ignorál, írásban, és való életben is... Nem tudom mit tegyek, eddig még nem volt ilyen,és fogalmam sincs mi lenne a helyes lépés. Amikor legutóbb kettesbe találkoztunk, köszönéskor sem ölelt meg, és bármit tettem nem tetszett neki... Ez után már írásban is fura volt, csak akkor találkozott velem ha muszáj volt. Egy hete még azon gondolkodtam hogy mikor lehetne meg az első csókunk, most meg azon, hogy mit tegyek hogy ne veszítsem el...2022. febr. 7. 19:19
1/3 anonim válasza:
Van erre egy csodás módszer: beszélgetés. Ajánlom.
2/3 A kérdező kommentje:
Oké, nyilván.. De nem tudom egyáltalán hogy hozzam fel neki a témát? Élőben vagy neten?
2022. febr. 7. 19:24
3/3 anonim válasza:
Gyakorlatilag együtt vagytok (voltatok?) ne butáskodj, hogy neten beszélnéd meg...
Odamész, legjobb ha egyedül van, és megmondod, hogy suli után szeretnél vele beszélni, és fontos lenne. Konkrét időpontot mondjon, ha aznap nem is lenne jó neki.
Ha erre nem hajlandó nem, akkor tudod, mi a helyzet :(
Am. nem biztos, hogy ott akar hagyni, lehet, most jött rá, hogy ezt mégis csak fel kell dolgoznia neki is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!