Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyéjszakás dolognál ha kinyalom a lányt, és ő ezt felveszi telefonnal, akkor miért húzza-nyúzza a dolgot, hogy átküldje nekem?
Figyelt kérdés
Normál választ nem ad, csak annyit, hogy "majd", meg "most dolgozom". Meg az üzenetem elolvassa, de már nem is reagál. Egyébként is csak az én arcom látszik rajta , akkor mire ez az ignorálás?2020. aug. 9. 10:59
1/4 anonim válasza:
Egyszerűen magának csinálta, és nem neked.
Am. biztos, hogy felvette? 😂
2/4 anonim válasza:
Talán fél, hogy megmutatod másnak is.
3/4 anonim válasza:
Te látszódtál, de ő hallatszott. Gondolom nem némán "tűrte" végig.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
A lebukást nem értem, mert nincsenek közös ismerőseink. Meg elég jó szeműnek kell lenni, ha valaki szimplán alulról felismeri, hogy ő az. Ennyi erővel előtte le se kellett volna feküdnünk.
2020. aug. 9. 15:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!