Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt néha, ha amúgy szinte ignorál? L
Figyelt kérdés
Egy nálam idősebb férfi a munkahelyemen szinte észre sem vesz, de ha elmegyünk egymás mellett már kb 10x észrevettem hogy méregeti a testem/mellem. Volt olyan is hogy jött velem szemben, nem is nezett rám, és amikor közelebb ért csak a cikómra nézett (?). Átlagos a meretem és nem teszem ki.2020. szept. 11. 15:00
1/9 A kérdező kommentje:
cickómra*
2020. szept. 11. 15:01
3/9 anonim válasza:
Irj privatot kerdezo ha gondolod segitek
4/9 anonim válasza:
Ne hidd azt hogy emiatt erdekled, minden mas not ugyanugy megnez
5/9 anonim válasza:
Csak úgy mondom, a férfiak 90% megnéz minden cickót ami nem ronda. Ez nem jelent azt, hogy akarnak is valamit.
Pl ha elmegyek a Tescoba mindig megnézem, milyen szerszámok vannak, annak ellenére hogy sose vennék onnan, mert gagyik. :D
6/9 anonim válasza:
A férfiak szeme kifejezetten érzékeny a gravitációra.
Azok a testek amiknek nagyobb a tömegvonzása(például mell, fenék) jobban vonza a férfi tekinteteket
7/9 anonim válasza:
Mert a csinos, szép formák látványa felüdíti a férfiembert. Megnézzük és akkor mi van? Attól még nem akarom az összeset megdugni. Elmész a cukrászda előtt benézel a kirakatba mégsem jössz ki 8 tortával a kezedben.
8/9 anonim válasza:
Napi gondolatolvasó, vagy inkább egófényező kérdés?
Azt jelenti hogy megdugna szívesen, gondolom ezt akarod hallani.
9/9 anonim válasza:
#7 Rossz példa. Én spec benézek a kirakatba, tuti mindet megakarom enni 😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!