Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha videóchatbe egy lány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha videóchatbe egy lány mutatja a nyelvét az jelent valamit?

Figyelt kérdés

Mondtam szépek a fogai és erre a nyelvét is mutatta.

Ismerjük egymást személyesen.

De félek mert jön fel hozzám reggel (most) nem tudom mit csináljak. 21 éves interneten nevelkedett modern lány. Én már 38 vagyok. Kevés lány volt az életemben sajnos.

ma 01:43
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom ha felmegy hozzád,akkor majd a szituból levágod hogy van e esélyed nála...
ma 01:52
 2/3 A kérdező kommentje:

Eddig sem a nők terén voltam a legstabilabb, de ezek a modern nők akik interneten nevelkedtek teljesen össze-vissza zavarnak.

Reggel 5.30 - kor jön fel és innen megy tovább másik városba vizsgálatra.Busz átszállás végett jön, ne hidegbe várjon bő 1 órát.

Köszönöm akik válaszolnak az éjszaka folyamán!!!

ma 01:58
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ja ha ezért megy fel akkor ne számíts feltétlenül túl sok mindenre... Tipp: csinálj neki reggelit (ha nem éhgyomorra kell mennie) és kérdezd meg, hogy visszafelé is felugrik-e ;)
ma 02:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!