Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen miért csak hármasozni kívánó lányok vannak?
Őszintén, én sem komoly kapcsolatot keresek. Csak szeretném kipróbálni lánnyal, ha tetszik, akkor nem csak egyéjszakás lenne. Tinderen nem volt túl nagy sikerem, a többi társkeresőn meg még matchem is alig.
Kb. csak olyan lányok vannak, akik évek óta párkapcsolatban vannak és ezt a lapos kapcsolatot szeretnék feldobni hármassal. Ha mondom, hogy de én nem hármast akarok, csak kettest és csak a lánnyal, akkor értetlenkednek, hogy miért, ha szeretem a fiúkat is. Kedvencem az volt, amikor írja a lány, hogy ki szeretné próbálni lánnyal és a barátja lakásán lehetnénk. Mondom oké, de én nem hármasozni akarok. Mondja, jó, de szeretné, ha a barátja is ott lenne az elsőnél. Mi a fene :D Nézni fogja, vagy mi? :D Nyilván be akar szállni, hármast akarnak, csak ezt nem képes felvállalni.
Én amúgy megmondom őszintén azt se nagyon értem, amikor valakinek barátja van, de szexelni akar egy lánnyal, a barátja meg ezt tökre megérti és támogatja, pedig szerintem ez is megcsalás. Olyan meg egyszerűen nincs, aki szingli és csak szexelni akarna. Vagy ha igen, akkor tapasztaltat keres, mert nem csak kíváncsi, hanem már több lánnyal is volt és barátság extrákkalt akar. De még ez a jobbik eset.
Őszintén sajnálom azokat a lányokat, akik párkapcsolatot keresne, mert talán 2 profilba futottam bele, akik komolyat szeretnének.
Nos nem mindig a lapos kapcsolat miatt van szerintem.
Am meg a Tinderen a legkönyebb szerintem nekik a vadászat, azért van annyi mint a fene, különben vannak Gyakorin is akik ezt csinálják, a kedvencem az amikor a leszbikus kategóriában.
És mi lenne ha két 2 nő akarna hármasban, abban benne lennél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!