Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Tinderen miért csak hármasozni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderen miért csak hármasozni kívánó lányok vannak?

Figyelt kérdés

Őszintén, én sem komoly kapcsolatot keresek. Csak szeretném kipróbálni lánnyal, ha tetszik, akkor nem csak egyéjszakás lenne. Tinderen nem volt túl nagy sikerem, a többi társkeresőn meg még matchem is alig.

Kb. csak olyan lányok vannak, akik évek óta párkapcsolatban vannak és ezt a lapos kapcsolatot szeretnék feldobni hármassal. Ha mondom, hogy de én nem hármast akarok, csak kettest és csak a lánnyal, akkor értetlenkednek, hogy miért, ha szeretem a fiúkat is. Kedvencem az volt, amikor írja a lány, hogy ki szeretné próbálni lánnyal és a barátja lakásán lehetnénk. Mondom oké, de én nem hármasozni akarok. Mondja, jó, de szeretné, ha a barátja is ott lenne az elsőnél. Mi a fene :D Nézni fogja, vagy mi? :D Nyilván be akar szállni, hármast akarnak, csak ezt nem képes felvállalni.

Én amúgy megmondom őszintén azt se nagyon értem, amikor valakinek barátja van, de szexelni akar egy lánnyal, a barátja meg ezt tökre megérti és támogatja, pedig szerintem ez is megcsalás. Olyan meg egyszerűen nincs, aki szingli és csak szexelni akarna. Vagy ha igen, akkor tapasztaltat keres, mert nem csak kíváncsi, hanem már több lánnyal is volt és barátság extrákkalt akar. De még ez a jobbik eset.

Őszintén sajnálom azokat a lányokat, akik párkapcsolatot keresne, mert talán 2 profilba futottam bele, akik komolyat szeretnének.

2022. febr. 7. 17:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
65%

"Csak szeretném kipróbálni lánnyal, ha tetszik, akkor nem csak egyéjszakás lenne. Tinderen nem volt túl nagy sikerem, a többi társkeresőn meg még matchem is alig."

Nektek nem pont ugy hangzik mint az átlag férfiak irományai? Ééééééééééééérdekesssssssss

2022. febr. 7. 17:26
 2/13 A kérdező kommentje:
Hát most kivételesen nem egy 30+-os incel trollkodik :D Férfiakkal van matchem bőven, de kevesebb az a női felhasználó, aki szintén nőket is keres, meg ők nyilván jobban válogatnak
2022. febr. 7. 17:30
 3/13 anonim ***** válasza:
12%
Nyilván... :)
2022. febr. 7. 17:33
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Minden társkeresőn előfordulnak hármast keresők. Egyszerűen csak ignoráld, amint kiderül.

Nem tudom mit csinálhatsz rosszul, de valami oka van, hogy ennyiszer hármasozókba botlasz.. Mit szoktál kiírni magadról, milyenek a fotóid?

2022. febr. 7. 17:34
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Én is nagyon hasonlóan vagyok, mint te és őszintén 90%ban ugyan ezt tapasztalom tinderen, mint te... Úgyhogy egy ideje le is tettem róla, néha belépek, de pár perc után el is megy a kedvem és hagyom inkább.

Azért ha van kedved írj nyugodtan, hátha tinderen elkerültük egymást!:3

18/L

2022. febr. 7. 18:04
 6/13 anonim ***** válasza:
Nem csak azok vannak, csak keves ennyi..
2022. febr. 7. 18:06
 7/13 A kérdező kommentje:
Na igen itt lehet a baj, hogy nem vagyok egy modell, de a legelőnyösebb képeimet tettem fel. Leírásba vagy írtam magamról pár dolgot, vagy semmit. Azt nem írtam, hogy mit keresek :D
2022. febr. 7. 18:37
 8/13 anonim ***** válasza:
49%

Nézd, te sem vagy egy egyszerű eset. Lányt keresel, de csak alkalmira, viszont tapasztalatod nincs, csak kipróbálnád először, de 3as se legyen, mert az nem jó. Eléggé leszűkíted a kört. És azt még nem is tudom hány éves vagy, és hogy nézel ki.

Eleve a leszbikusok azért kevesen vannak. Kicsit több lesz a szám, ha a bi-ket beleszámoljuk. Akkor ebből az összegből lejönnek azok, akik párkapcsolatban élnek. Akik komolyat keresnek. Akik tapasztalt lányt szeretnének. Akik túl messze laknak. Akik korban nem stimmelnek. Akik neked nem tetszenek. Akiknek te nem tetszel.

Ne haragudj, de mit vártál? Hogy lehet majd mazsolázgatni, mint a hetero pasikból?

Nekem amúgy viszonylag sok matchem volt, amikor regisztráltam, meg is lepődtem, nálad nem tudom hol a hiba.

2022. febr. 7. 18:49
 9/13 anonim ***** válasza:

En mar nem tarskeresozok nekem is sok harmas ajanlat volt. Az egyiknel egy lany behuzott a csobe, de kibukott a dolog. Teljesen az esetem volt a kepei is szimpatikusak voltak. Elbeszelgettunk tok jol. Majd 2 nap beszelgetes utan benyogte, hogy nagyon tetszek neki es igazabol megbizhatonak tunok igy elarulja, hogy a pasijaval keresnek lanyt.. Na teljesen kiakadtam es kioktattam, hogy ezt az elejen illik tisztazni..

Nagyon sok fius lany irt, nem az eseteim. Igy sajnos kb semmire nem jutottam.

29/N

2022. febr. 7. 19:16
 10/13 anonim ***** válasza:
Mi miért nem találunk ilyet?
2022. febr. 7. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!