Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az h eddig visszataszítónak tartottam?
Figyelt kérdés
Miért lehet h eddig teljesen visszataszító volt számomra ha egy nőnek szőrös az intim testrészek illetve a feneke most pedig szinte csak azokat keresem a neten…
Természetesen tudom h a higiénia nem függ össze azzal h valaki odalent kopasz vagy sem de eddig el sem tudtam képzelni ezt most meg szinte kifejezetten csak ez tetszik…valami esetleg volt már így?
2022. febr. 4. 06:32
1/10 anonim válasza:
Valószínűleg volt jó tapasztalatod (erotikus) egy szőrös szemérem testű csajjal, vagy nagyon szimpatikus lett valaki és kiderült h neki natúr.
2/10 A kérdező kommentje:
Ezek körül egyik sem sajnos ezen én is gondolkodtam de már nagyon rég nem voltam senkivel illetve rég óta nem ismerkedtem :D
2022. febr. 4. 06:49
3/10 anonim válasza:
Az ember mindig változik és az ízlése is.
4/10 A kérdező kommentje:
Igen ebben látok realitás h ez lehet:)
Kérdés h mennyi ilyen lány van aki így hordja az intim szőrzetet:)
2022. febr. 4. 07:52
5/10 anonim válasza:
Mindenkinek más más a tapasztalata, szóval ezt is nehéz megmondani.
6/10 anonim válasza:
Én például így hordom. Csak egy kicsit formára nyírom, hogy ne legyen annyira bozont.
7/10 anonim válasza:
A tiéd most is csupasz vagy magadon is elkezdted meghagyni?
8/10 A kérdező kommentje:
Elkezdtem meghagyni
2022. febr. 5. 08:36
9/10 EgyCseppaTengerből válasza:
Magamon is észrevettem, hogy az embernek változik az ízlése. :) Fiatalon odáig voltam a szőkékért, ma már inkább a sötétebb színeket szeretem. Az is meglehet éppen, hogy már az érettebb nőkhöz kezdesz vonzódni, akár azexuális fantázia miatt, akár azért, mert te is idősödsz és az agyad ezzel a dologgal társította a nőiesedést, érést, a csupaszságot viszont a fiatalsághoz raktad, ami miatt most elutasítod azt.
10/10 anonim válasza:
nekem már 17 évesen a szőrös punci volt izgatóbb (de persze a borotvált is xd) ad neki egy extra karaktert.. meg izgató a tapintása.. vagy mikor leveszi a bugyit és kificcen a kis prém.
24/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!