Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszataszító az, ha nagyon izgat a "sugarbaby" szerep?
Mielőtt bármit mondotok, igen én voltam a tegnapi kérdező a témával kapcsolatban és nagyon szépen köszönöm rá a válaszaitokat! :)
Szóval ne haragudjatok, hogy újfent zargatlak titeket ezzel, de azért puhatolóztam, mert nagyon izgatja a fantáziámat ez a dolog, hogy milyen érzés lehet minden téren egy hozzám képest idős(ebb) nőnek maximálisan az alávetettje, kiszolgáltatottja lenni? Persze eszem ágában nincs munkakerülő semmittevőnek, eltartottnak lenni, elvégre becsületesen tanultam, most pedig dolgozom, de nagyon izgat az említett szituáció. Van erre valami egészséges megoldás? Illetve a tegnapi kérdésemből még mindig adott, hogy ilyen "egyezségben" a "szerződő felek" menet közben igazán egymásba szerethetnek? És nagyon undorító ez a vágyam?
Amire vágysz az tényleg nem a sugarbaby. Ő minden szolgáltatásaiért pénzt kap stb.
Téged inkább az alávetetség izgat. Nem undorító a vágyad. En is kipróbáltam, es nem bantam meg.
Jah, van egy kis fogalomzavar. A sugarbaby egy eltartott nő, nem alávetettje annak, aki eltartja, "csak" pénzt kap érte.
Te sub vagy, aki egy dominára vágyik. Nincs veled semmi baj, csak olyat kell találni, aki tudja is, hogy mit csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!