Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakoriak a leszbikus "sugarbabyk", "sugarmommyk"?
Tehát leszbikusok között is vannak ilyenek? (a fenti kifejezések elég érdekesek, szóval nevezzük a nevén: eltartott-eltartó)
-Ti lennétek ilyen "viszonyban"? Akár az eltartó, akár az eltartott?
-Ha véletlenül van közületek valaki, aki ebben a helyzetben van, mesélne kicsit, hogy milyen? (ugyancsak eltartó ill. eltartott szemszögéből is érdekel a téma)
-Mekkora körkülönbségek szoktak lenni?
-Előfordul esetleg olyan, hogy ebben a szituációban a "szerződő felek" menet közben egymásba szeretnek? Vagy már alapból is vannak valamilyen szinten érzelmek?
Szerintem se nagyon van ilyen. Bár, ha úgy adódna és lenne lehetőségem szerintem adnék egy esélyt a helyzetnek.
20/L
Én nem hallottam még ilyenről, de persze ez nem zárja ki, hogy létezik.
Biztosan nem vállalnék ilyen viszonyt, egyik oldalról sem.
Hát azért két exem is olyan volt, hogy szeretik elhalmozni ajándékkal a másikat meg mindent ők állni. Mindkettő butch mondjuk, némelyik fejében ott ez a hetero hülyeség.
Egyébként nem engedtem nekik, mert mondtam, hogy nekem az úgy nem pálya. Lehet ez is zavarta őket, a fene tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!