Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mi a véleményed? 21/ L

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményed? 21/ L

Figyelt kérdés

Sziasztok! Szeretném kikérni a véleményeteket, azzal kapcsolatban hogy nektek volt olyan tapasztalatotok, hogy a saját méreteitekkel vagy formáitokkal elégedetlennek voltatok és ezért hasonló kaliberű lányokat kerestettek partnereteknek vagy ha kicsit másabb akkor gondolkoztatok már rajta hogy esetleg nem csak az miatt választottátok őt mert nem érzitek versenyképesnek a magatokhoz képest? (Remélem valaki érti)

Én pl.: Vékony vagyok de jobban szeretem a kicsivel husisabb forma lányokat, vagy nekem nagy mellem van de nem probléma ha a partneremnek kisebb méretei vannak de az sem ha egy formán nagy .

2022. febr. 1. 21:59
1 2
 11/12 EgyCseppaTengerből ***** válasza:
100%
Én husis vagyok, alacsony, de az exem például nagyon-nagyon vékony és magas volt. Számomra teljesen mindegy, hogy milyen a külső és ő sem magához hasonlót választott. :) Tornázd fel egy kicsit az önbizalmad és nem lesz gond, ne legyél elégedetlen, mert mindig lesznek minden kategóriából olyanok, akiknek egyáltalán nem fogsz tetszeni és olyanok is, akik megőrülnek majd érted. Lehet, hogy itt a válaszolók husis többségének te lennél az álom, mert olyan kisugárzásod van, amivel nagyon rezonálnak. :)
2022. febr. 11. 05:22
 12/12 anonim ***** válasza:
54%

Nos én az ellen példa vagyok.

Elég kicsik a melleim (az alakom tökéletes) és lehet hogy tudat alatt de mindig nagyobb mellű barátnőim voltak. Most is, de "csak" 1kosár mérettel nagyobb mint nekem. De ennek ellénére ugyérzem,hogy versenykèpes vagyok a "húspiacon" ha így nézzük.

2023. febr. 18. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!