Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogy múlhatnának el iránta az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy múlhatnának el iránta az érzelmeim?

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel elég jóban vagyok,és sajnos már több mint egy féléve nagyon tetszik nekem.

(Ő is kapcsolatban van már pár éve és én is.)

Vannak hibái,mert már párszor átvert,nem vallja be de tudom.

Próbáltam nem gondolni a jó oldalára csak a rosszra,egyszer sikerült is kivernem a fejemből egy-két hétre,de amikor megláttam újra előjöttek.

Mindennap látom,mivel elég közel lakunk egymáshoz,és még évfolyam társam is a suliban.

Nagyon szeretem a barátnőmet,igazábol ezek az érzések amiket ezért a lányért táplálok meg se közelíti.

Viszont van ebben a lányban valami ami a barátnőmben nincs,de persze ez fordítva is így van.

A barátnőmmel kettesben nagyon jól el vagyunk,viszont társaságban csendes.Nem jár bulizni,nem igazán szereti az embereket.Viszont nagyon rendes velem,nagyon megbízható,és nagyon jó vele beszélni,mélyebb dolgokrol amikrol massal nem beszelnek.

A havercsaj viszont éli az életét,bulikba jár,mindig úton van,sok barátai vannak.Persze ez hosszútávon nem jó.

18l

2022. jan. 15. 08:59
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha úgy érzed,hogy itt az ideje, és szimpátia is kölcsönös,célozgass rá,hogy tetszik neked,vagy egyszerűen mond el neki.
2022. jan. 18. 13:15
 2/3 A kérdező kommentje:

Ki van zárva.

Köszi a választ

2022. jan. 18. 16:32
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Akkor próbáld meg kipuhatalózni, hogy tetszenek-e neki a lányok?
2022. jan. 19. 16:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!