Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy néznek ki a leszbikus partik?
Lécci ne nézzetek teljesen hülyének :'D
Szóval végülis úgy alakult hogy a kisebb lány társaság akivel szilveszterezni fogok úgy döntött hogy "ösztrogén" bulizni fogunk. Fiatal vagyok, igazán bulizni se voltam még rendesen szórakozóhelyen. Igazából ez fogalmam sincs hogy mit takar, sőt, amúgy csak az utóbbi egy hónapban kezdtem el megkérdőjelezni a szexualitásomat, semmilyen komoly kapcsolatot vagy egy éjszakás kalandot nem szeretnék, maximum barátkozni jól érezni magamat. Sose voltam még ilyen helyen és nem nagyon tudom mire számíthatok. Milyen a hangulat, mennyire nyomulósak a népek, lehet csak simán iszogatni is? Köszi
Egyszer voltam ilyen partiban.
Hát mondhatni elég jó volt.
Hol fogtok bulizni egyébként? Mert tudomásom szerint nincs jelenleg olyan party, ahol csak nők vannak. Volt az Ösztrosokk, de nagyon úgy néz ki, már nem szerveznek többet.
Én is leszbikus vagyok és olyan jó lenne elmenni egy ilyenre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!