Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általában hogy néznek ki a leszbikus lányok? Mennyire szépek, csinosak?
Ti hogy néztek ki? Mennyire vagytok kívánatosak? Párotok hogy néz ki?
Tévhit hogy fiusak a leszbikusok?
Nekem van egy leszbikus barátnőm, és nem volt még csúnya barátnője,meg van néhány olyan exe is aki tényleg nagyon szép volt.
Stílusra kicsit fiúsabbak voltak, de nem olyan nagyon férfias, rövidhajú. De volt olyan is aki meg kifejezett csajos volt.
A szépség és a csinosság fogalma távol áll tőlük.Férfiasabbak mint mondjuk egy kis gamer szűz fiú. És akik "ismernek" szép nőket, akik férfiimitátor nőkkel vannak együtt(én nem ismerek egyet sem); az estek 100%-ában a "szép" nő biszex vagy még az sem, eltévedt heteró, aki a leszbikus tesztoszterin-bombanő után visszatér a fériakhoz.
Lásd a tipikus esetet:
A különben gyönyörű Gallusz Niki egy ronda kis gnómmal van együtt, DE azt nyilatkozta, hogy "Nem tudom elképzelni hogy más nőnemű emberre rá tudnék nézni vonzalommal".
Vagy hogy " A mai napig azt gondolom, hogy heteró vagyok".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!