Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Általában hogy néznek ki a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Általában hogy néznek ki a leszbikus lányok? Mennyire szépek, csinosak?

Figyelt kérdés

Ti hogy néztek ki? Mennyire vagytok kívánatosak? Párotok hogy néz ki?

Tévhit hogy fiusak a leszbikusok?

2020. aug. 10. 12:31
 1/7 anonim ***** válasza:
23%
Nagyon szépek a leszbi lányok, ugyanúgy értsd, mint ferfi szemmel nézve.
2020. aug. 10. 12:32
 2/7 anonim ***** válasza:
48%
Van leszbi ismim és bomba punci.
2020. aug. 10. 12:35
 3/7 anonim ***** válasza:
46%
Ami biztos: az a leszbi, akit simán felismerek a külső jegyek alapján, hogy leszbi, az általában nem szép. Ő a fiú a felállásban. Tuti fiús/férfias vonásai vannak, rövid, felnyírt haj, sok tetkó✅, piercing ✅, zicher, hogy bő férfiinget hord, illetve csak és kizárólag nadrágot/térdnadrágot, lehetőleg zseblánccal, hogy az alakjából (melléből) semmi se látszódjon.
2020. aug. 10. 13:24
 4/7 anonim ***** válasza:
90%
Én ismerek két párt, mindegyik esetben egy nagyon csini lány, meg egy rövidhajú, fiús alkatú lány van együtt.
2020. aug. 10. 13:25
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van egy leszbikus barátnőm, és nem volt még csúnya barátnője,meg van néhány olyan exe is aki tényleg nagyon szép volt.

Stílusra kicsit fiúsabbak voltak, de nem olyan nagyon férfias, rövidhajú. De volt olyan is aki meg kifejezett csajos volt.

2020. aug. 10. 13:54
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
A való életben a köztudottan leszbikus ismerőseim teljesen átlagos nők, esetleg az "alternatív" (rocker, metálos, régebben emo, esetleg animés lolita szerűség) stílus volt jellemző közülük többre. A Tinderes felderítésem során pedig aztán tényleg mindenféle nővel találkoztam. Voltak teljesen férfiasok, akikről ránézésre meg sem mondaná az ember, hogy nők, voltak tomboy stílusú lányok és szoknyás, hosszú hajú, sminkelt, klasszikusan nőies nők is.
2020. aug. 10. 14:07
 7/7 anonim ***** válasza:

A szépség és a csinosság fogalma távol áll tőlük.Férfiasabbak mint mondjuk egy kis gamer szűz fiú. És akik "ismernek" szép nőket, akik férfiimitátor nőkkel vannak együtt(én nem ismerek egyet sem); az estek 100%-ában a "szép" nő biszex vagy még az sem, eltévedt heteró, aki a leszbikus tesztoszterin-bombanő után visszatér a fériakhoz.

Lásd a tipikus esetet:

A különben gyönyörű Gallusz Niki egy ronda kis gnómmal van együtt, DE azt nyilatkozta, hogy "Nem tudom elképzelni hogy más nőnemű emberre rá tudnék nézni vonzalommal".

[link]

Vagy hogy " A mai napig azt gondolom, hogy heteró vagyok".

[link]

2020. aug. 11. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!