Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem az egyik diákomba. Mit tegyek?
Egy 28 éves leszbikus nő vagyok és egy gimnáziumban tanítok 2 éve. Van egy 18 éves tanítványom, akit nem tudok kiverni a fejemből. Nagyon okos lány és jó humorú, sok vicces beszólása van, amin együtt szoktunk nevetni a többiekkel. Ahogy észrevettem az osztályban is népszerű. Tudom, hogy nem helyes, de én mégis úgy érzem meghalok érte. Van párom, de mostanában ő is érzi, hogy valami megváltozott. Természetesen nem beszéltem neki róla..
Most fog érettségizni. Ebben a tanévben kaptam meg az osztályát, első látásra szerelem volt részemről.
Azon gondolkoztam, hogy megkeresem érettségi után. Sokan mondják hogy a tinédzser lányok éretlenek, bár szerintem a 18 inkább már felnőtt mint tini. A tanítványaim közül is van sok olyan fiú és lány is akik 16-18 éves létükre nagyon érettek és jókat lehet velük beszélgetni, ha például az órák alatt van egy-egy ilyen vélemény kifejtős téma. Sokszor meglepődök milyen szuper gondolataik vannak.
És ugyanez a lány is. Szinte csodálom. Hihetetlen milyen érett és intelligens. A külsejéről ne is beszéljünk! Biztosan sportol valamit. Úgy néz ki mint valami istennő.
Nem tetszett még tőlem ennyire fiatalabb lány de most ő nagyon. A párom miatt is lelkifurdalásom van. Amikor szexelünk, akkor erre a tanítványomra gondolok. Sajnálom a páromat. :( De nem tudom irányítani az érzéseimet. 3 éve vagyunk együtt, szeretem őt, de ez a lány mindent visz. Bár úgy sejtem heteró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!