Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Veletek előfordult már, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek előfordult már, hogy beleszerettetek lányba akaratlanul is úgy, hogy hetero volt?

Figyelt kérdés
2020. febr. 2. 19:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Engem egy meleg ferfi kivant meg de en hetero vagyok. gondolok noknel is elofordul az ilyen baleset
2020. febr. 2. 19:31
 2/8 anonim ***** válasza:
84%
Kétszer is volt ilyen, mondjuk az egyik aszexuálisnak vallotta magát. Ez ellen nincs mit tenni és sajnos érzelmileg eléggé mély sebeket okozhat, ha nem derül ki időben hogy a kiszemeltünk nem viszonozza a szerelmünket.
2020. febr. 2. 20:01
 3/8 anonim ***** válasza:
83%
Igen. Tudtam, hogy sosem lesz esélyem szexuálisan. Munkatársak voltunk egyébként. Az első perctől, hogy megláttam, azonnal megtetszett, nagyon szimpatikus volt. Néztem minden mozdulatát, mindig körülötte órálkodtam. Aztán nyilván nem bírtam magammal, és végül mély érzelmekkel teli barátságot alakítottunk ki. Idővel megtudta velem mi van, természetesen elfogadott, támogatott. Majd megtudtam, hogy idő közben a párja el is jegyezte. Igazi világ omlott össze bennem, és hiába küzdöttem, hogy megmaradjon a barátság, sajnos nem működött. Futott utánam, nagyon sokat sírt. Évekkel később futottunk össze, mikor megtudtam, hogy nem ment hozzá az akkori vőlegényéhez, azóta is egyedül van. Ettől még nem próbálkoztam be, mert tudtam, hogy ha akarna valamit, lépne. Azóta is minden nap eszembe jut.
2020. febr. 2. 20:19
 4/8 anonim ***** válasza:
83%
Én olyan ügyes vagyok hogy már háromszor is sikerült belezúgnom "hetero" lányba. Azért raktam idézőjelbe, mert a háromból az egyik tényleg full hetero volt, a másik azért kísérletező típus volt, többször kevertünk, csók is volt, de csak játszott velem igazából, a harmadikkal pedig le is feküdtünk, szóval ő inkább biszex volt, viszont érzelmileg csak a pasik érdekelték, szóval nem volt esély semmi komolyabbra. És a három lány közül amúgy ő bántott meg legjobban, mondjuk valószínűleg azért is, mert az első kettőbe inkább csak bele voltam zúgva, belé viszont tényleg teljes mértékben szerelmes voltam.
2020. febr. 2. 20:35
 5/8 anonim ***** válasza:
91%

Van olyan leszbikus, akivel ilyen még nem történt meg?

Jó, biztos létezik ilyen. Ő lehet a Bigfoot nője, akivel mindig összevesznek, hogy ki vigye le sétálni a Loch Ness-i szörnyet. Az X-men kastély mellett élnek.

2020. febr. 4. 04:17
 6/8 anonim ***** válasza:
Persze hogy volt.Aztán tanultam ebből,mielőtt hagynám higy leszálljon a rózsaszín köd, megtudom érdeklik e a csajok.
2020. febr. 4. 07:02
 7/8 anonim ***** válasza:
37%
Mindketten heterók vagyunk, mégis beleszerettem. Nem vagyok képes tenni ellene semmit, csak várom, hogy elmúljon.
2020. febr. 5. 11:20
 8/8 anonim ***** válasza:
72%
Hetes, ha beleszerettél, akkor nem lehetsz hetero 🤷‍♀️
2020. febr. 5. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!