Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Volt már olyan, hogy egy másik lány nagyon sok ideig nem váltott ki belőletek vonzalmat, de később beleszerettetek, és egy csapásra megváltozott a dolog?
Hát ha beleszeretni ugyan nem is, de olyan volt már, hogy elkezdtem némi vonzalmat érezni utólag, valaki iránt :)
20/L
Aha, az első szerelmemet már 2 éve ismertem, mikor a kapcsolatunk természete megváltozott és közelebb kerültünk egymáshoz. Se előtte, se azóta nem szerettem annyira senkit, mint őt.
19/L, akkor 16 voltam.
Van egy nő, sokáig csak ismerősök/barátok voltunk, idősebb is nálam jóval, nem is mondanám esetemnek, de elkezdtünk több időt együtt tölteni, s teljesen váratlanul mintha fejbe vágtak volna, s minden alkalommal megszólalt bennem a bitter sweet symphony, amikor hozzám ért, egyszer majdnem össze is estem, életemben ilyen nem volt sose (persze minden rózsaszín felhő más), kamilláztam is nagyokat, s egyben iszonyat kellemetlen volt számomra.
2 hétig bírtam, aztán elmondtam neki, mert nem akartam sem magamat kínozni, sem játszmázni. Kedves volt, mondta, h bízzak meg benne, bármikor feleségül venne, de nem működnénk. Szóval maradtunk közös tisztelettel barátok, de ettől függetlenül örülök, hogy volt egy ilyen élményem is :)
30/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!