Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Gyermekvállalás leszbikus...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyermekvállalás leszbikus párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
Hogy megy ez? Kinek mi az elképzelése? Van olyan, hogy egy nő leszbikus, de mégis szeretne gyermeket szülni?

2021. dec. 25. 07:12
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

10es, nem mondtam, hogy nincs értelme. Csinálsz amit akarsz.

Ha ti leszbikus létetekre, ahogy te fogalmazol felcsináltatjátok magatokat egy beb@szott szerencsétlennel, tegyétek.

Ha ez ilyen egyszerűen működne mindenkinél, szép lenne.

Leírtam nekünk, hogy lett, ennyi.

Igen sikerült, több privátot nem kérek.

2021. dec. 25. 22:54
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

én egyszer szeretnék életem során, vagy a párommal ha lesz, vagy akár egyedülálló nőként. nyilván vagy biológiai módon lesz gyermekem, vagy adoptálással, de kb. 5-10 év múlva kezdek el leghamarabb foglalkozni ezzel a témával, jelenleg még túl ifjú vagyok hozzá, tanulok, stb. :D

én arra nem hiszem hogy képes lennék, hogy random összefekszem vkivel, ahhoz nagyon illuminált állapotban kéne lennem vagy eszméletlenül, az meg nem épp a felelős gyermekvállalás kategória :"D

gyakran kérdezik hogy külföldön vagy itthon akarok-e majd élni meg mindezt megvalósítani, és én lehetőleg itthon. külföldre max vmi nagyon speciális, vissza nem térő lehetőség miatt mennék.

2021. dec. 25. 22:59
 13/27 Szende-lány ***** válasza:
10%
Én hetero nőként kérdezem: Az első válaszolótól. Az örökbefogadás miért kizáró ok? Manapság nagyon kevesen fogadnak örökbe. Ők miért nem gondolkodnak ezen?
2021. dec. 26. 13:03
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Mert ma Magyarországon nem lehetséges.
2021. dec. 26. 13:32
 15/27 anonim ***** válasza:
14%

De lehetséges egyedülálló szülőként örökbe fogadni, csak meleg párként nem!

Szvl bárki megteheti csak nem kell reklámozni a párodat!

7es

2021. dec. 26. 13:50
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

7-es, sajnos ez még mindig nem állja meg a helyét.

Nagyon sok mindennek meg kell felelni, hogy egyedülállóként örökbe fogadj.

Egyrészt nem baj, mert az nem lenne túl jó, ha (ahogy fogalmaztál) bárki örökbe tudna fogadni, ne kerüljön őrültekhez, nincstelenekhez, stb..

Másrészt nagyon is baj, mert elvágják a gyerekeket egy szerető családtól/apától/anyától, az örökbe fogadni vágyót egy gyerektől.

Nagyon nem egyszerű, akkor sem, ha jó anyagi körülménybe vinnéd, jó szülő "alapanyaghoz", akkor sem ha meleg párként, akkor sem ha egyedül állóként.

2021. dec. 26. 14:19
 17/27 anonim ***** válasza:
87%

16 os köszönöm a javitást

7es

2021. dec. 26. 14:23
 18/27 anonim ***** válasza:
23%

Ismerek egy párt, az egyik lány öccse azta az anyagot, egy fecskendöbe. Aztán a 2lány megoldotta a többit.

Mostmár 3an vannak.

2021. dec. 26. 14:55
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Kommentekre reagálva: Eleve úgy tudom, hogy volt nemrég egy törvényjavaslat, ami még az egyedülállók örökbefogadását is kizárná, mivel csak a családpolitikáért felelős miniszter jóváhagyásával fogadhatna örökbe egydülálló, különleges mérlegeléssel, ergo soha. Örökbefogadás kizárólag csak házaspároknak lehetséges. Magyarországon meg a meleg emberek sajnos még házasságot sem köthetnek jogilag, csak legfeljebb bejegyzett élettársi kapcsolatot, ami mindössze néhány dologban tér el a hagyományos házasságtól jogilag, köztük viszont ebben. A törvényjavaslat értelmében meg külföldről sem lehet örökbefogadni, mert ahhoz a magyar állam engedélye kell, amit akkor ad meg, ha megfelel a magyarországi feltételeknek. Ergo teljesen ellehetetlenül az örökbefogadás, mint opció, az egyedülállóknak és melegeknek egyaránt. Hogy végül mi lett a törvényjavaslattal, azt nem tudom, de ha megnyerik a választásokat, szerintem legkésőbb akkor újra előveszik.
2021. dec. 26. 20:31
 20/27 anonim ***** válasza:
75%

Én segítettem egy leszbikus párnak gyereket vállalni.

Futólag ismertük egymást az egyik lánnyal, aki egyszer panaszkodott nekem, hogy nem lesz soha anya, mert nincs rá sem pénzügyi sem más jogi lehetősége. Én meg (félig) viccelődve azt mondtam, ha meg merik csinálni akkor leszek én a "donor".

Először ledöbbent, de aztán pár hét múlva megkeresett, hogy többször átbeszélték a párjával a dolgot, és ha én komolyan gondolom, akkor esetleg megpróbálhatjuk.

Vagy 1-2 hónapig ismerkedtünk, lefektettük a szabályokat és elkezdtük a próbálkozásokat. Az első 2-3 alkalom nem sikerült túl jól, de az 5 vagy a 6. alkalommal összejött. Most kb. 7-8 éves lehet. Az anyakönyvbe nem kerültem bejegyzésre mint apa. Megegyeztünk szóban, hogy én csak legvégső esetben legyek felkeresve mint apa (pl ha mindketten meghalnak mondjuk és nincs ki nevelje). Így mindenki boldog és éli tovább az életét.

Persze meglepetések még érhetnek emiatt

2021. dec. 28. 17:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!