Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » A szerelmem fotójával élek 3...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szerelmem fotójával élek 3 éve.Élt már át valaki hasonlót?Nem túlzás, a fotóval kelek és fekszek.Napközben is nézem sokat.Egyébként egyedül élek.Szó szerint a fotóval kettesben.

Figyelt kérdés

#fénykép #szerelem #egyedüllét #leszbikus #el nem múló érzelmek #gyengéd érzések
2021. dec. 12. 19:31
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
Ez beteges. Vezesd ki magad ebből.
2021. dec. 12. 19:32
 2/7 anonim ***** válasza:
65%
beteg vagy…
2021. dec. 12. 19:39
 3/7 anonim ***** válasza:
88%

Egyáltalán nem vagy beteg, csak gondolom még mindig nagyon kötődsz a szerelmedhez, ami tök okés, a 3 év viszont elég hosszú idő.

Én nem éltem még át hasonlót, tapasztalatot mondani nem tudok sajnos, de semmiképpen se érezd magad emiatt betegesnek, ne bántson, inkább próbálj meg belegondolni abba, hogy miért csinálod ezt. Gondolom hiànyzik a szerelmed, mi hiányzik benne? A törődés? Lehet nem is igazán őt hiányolod, hanem csak magát a törődést, azt hogy valaki érdeklődjön irántad, szóval ezt szerintem érdemes lehet átgondolni.

A másik, hogy hogyan vàltatok el egymástól? Milyen okból? Maradt benned valami, amit szakításkor nem adtál ki magadból?

Hogyan tekintesz a szerelmedre? Többnek gondolod Őt magadnál? (Túlzottan felnézel rá?) Magad felé helyezed Őt?

Az utóbbi 3 évben próbáltál párkapcsolatot teremteni más nőkkel? Akár alkalmit? Vagy teljesen betárkóztál azóta?

Miből áll a szabad időd, amikor nem dolgozol? Szoktál eljárni otthonról? (Nem feltétlenül bulizni, pl kàvézni, koncetre) Vannak barátaid, akikkel rendszeresen beszélsz, találkozol?

Ezek a kérdések talán segíthetnek, ha megválaszolnás őket, lehet jobban belekátnánk a mostani életedbe és abba, hogy hogyan gondolsz a szerelmedre.

Remélem megoldódik ez majd benned :)

2021. dec. 12. 20:25
 4/7 anonim ***** válasza:
93%
3as vagyok, bocsi elírtam pár helyen, azért remélem érthető voltam :)
2021. dec. 12. 20:26
 5/7 anonim ***** válasza:
91%
Megint a 3as vagyok. Ezzel egyébként érdemes lenne pszichológushoz fordulni, mert hiába botlasz bele itt pár segítőkész emberbe, mi nem valószínű, hogy tudunk jó tanácsot adni.
2021. dec. 12. 20:32
 6/7 anonim ***** válasza:
17%

Majd ha magadhoz térsz (= felnőtt leszel végre) rájössz, hogy milyen komolyan elvesztegetted egy nemlétező álomképre ezeket az éveket.

44F

2021. dec. 12. 21:20
 7/7 anonim ***** válasza:
96%
Ne bántsátok, épp elég nehèz lehet neki így is. Nyilván azért tette fel a kérdést, mert ő is tudja, hogy nem jó így...
2021. dec. 13. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!