Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
*Felhasználói név kérdése:
Létezik olyan, hogy valakiből aszexuáls válik 30 éves korára?
Figyelt kérdés
2021. dec. 12. 14:55
11/20 anonim válasza:
#10, 9. vagyok
Amit írtál 8. kommentnek, az szívemből szólt. Nagyon átérzem.
Ott viszont én szerencsére nem tartok, hogy nagyon nem kívánom, és stresszelek. Szimplán csak közömbös az egész, és mivel úgy vagyok vele, hogy ez neki egy alap igénye, akkor megadom neki, nem halok bele. Cserébe én azt szoktam kérni, hogy simizzen, mert azt viszont nagyon szeretem. Ez egy jó deal (eddig legalábbis).
Egyedül a korábbi válaszomban említett aggodalmak vannak bennem. Attól eléggé félek, hogy azok felerősödnek, mert a páromat, mint embert nagyon szeretem, és nem szeretném elhagyni. Csak ugye kérdés, hogy mi parancsol hosszú távon: az ész, vagy a test...?
12/20 kombika válasza:
Ha egy nő ennyi idős korában ilyen gondolatokkal problémákkal küzd, ha még soha nem volt orgazmusa, és nem élvezi a szexet, nincs benne vágy, az bizony elsősorban a hibás kapcsolatai, és a béna balfasz pasik miatt van. Sajnos a világunk nagyon halad a globális a szexualitás felé. Ebbe az irányba megy most a divat, az öltözködés a társadalmi szabályok, mindent. Lassan megvalósul a szexmentes társadalom. Komoly probléma ez a 20 év alatti de leginkább a mostani 15 éve alattiak között. :(
13/20 A kérdező kommentje:
Kombika, ez a hablaty mi?
2021. dec. 17. 10:50
14/20 anonim válasza:
#9 #10 és a kérdező persze, ez nektek szól igazán. A nővérem 48-éves egy évvel idősebb, mint én. 38-39 éves korom körül tudtam meg, hogy úgy állt, mint most ti álltok. Nagyon zavarta a helyzet és úgy gondolta neki ezt adta az élet. Ennek ellenére nem adta fel és elment egy tantra körbe, és új utakat próbált ki. Az ott kapott tanácsok alapján. 3 év kellett hozzá, de megjavult minden. Innen az ne olvasson, akinek érzékeny a gyomra. Van olyan hölgy (nem ő), aki arra jött rá a férjével, hogy csak az okoz neki élvezetet, ha tűvel ingerlik a legszebb örömforrását. Nyilván ehhez kell a partner is, de nem szabad feladni, mert olyan, mint a tavaszi levegő, hozzá tartozik az élet körforgásához és nem szabad elengedni ezt. Próbálkozni kell és vagy szakemberhez fordulni, mert a gyerekek, szerelem mellett ez az egyik legjobb dolog az életben, amit csak kaphattunk, persze csak ha élvezed. :D DE biztos vagyok benne, mint ahogy a nővérem és sok más hölgy barátnője, ismerőse is megtalálta az utat a gyönyörhöz. Ma azt mondja, hogy végtelenül hálás, hogy nem adta fel. Megtanulta ennek hatására a jóni masszázst és olyan érzelmi élményeket tud azóta átadni másoknak is, ami korábban elképzelhetetlen volt. Szépségápolással foglalkozik. A legtöbb vendége hölgy, sokan küzdenek ezzel a gonddal, csak tegyetek érte, kérlek így ismeretlenül titeket, mert megéri, higgyétek el. Kell hozzá a nyitottság ez biztos! (Introvertáltak sajnos hátrányban.) Kell, hogy tudj róla nyíltan, őszintén beszélni először a pároddal. Hogy maradjunk a magyar népmesei párhuzamoknál az élet enélkül olyan, mint az ételek só nélkül. (Borzasztó :) )
15/20 anonim válasza:
Az Aszexualitás az evolúció válasza a túlnépesedésre...
16/20 A kérdező kommentje:
A saját nemem vonz, ráadásul szülni sem tervezek. A túlnépesedés? A jelenlegi kormányunk àltal hitelre lehet szülni, akkor mit várunk? :D
2021. dec. 19. 10:21
17/20 Senior Séf válasza:
Létezhet bizony. Nem kell hozzá semmi több, mint a hormonképző szerveknek a felborult bélflóra miatti diszfunkciója. Vagy a sok stressz miatti mellékvese kifáradás, ami magával rántja a szentháromság többi tagját, a pajzsmirigyet, agyalapi mirigyet is.
18/20 A kérdező kommentje:
Igaza lehet, Séf.
2021. dec. 19. 12:49
20/20 A kérdező kommentje:
Mások szerint igen, nagyon is, pláne a másik nem, mert pasik mindig legyeskednek
2021. dec. 26. 07:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!