Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy valakiből aszexuáls válik 30 éves korára?
Element a szextől a kedved? Sok csalódás miatt?
Lehetséges h egy megfelelő partner, újra felszínre tudná hozni belőled a vágyat rá?
Nem is tudom, szinte senkiről nem jut eszembe az, hogy megkívánnám. Már leszbikus csoportokba is beléptem, de akik ott vannak, azokban sem látok olyan fajta szikrát, ami kellene. De már magamhoz nyúlni sincs kedvem
Kész téboly. Egy kicsit elkeseredtem :(
Én 20 évesen érzem ezt.
Sem a párom, se más nem vonz szexuálisan, orgazmusom is csak akkor van, ha magamnak csinálom a dolgot.
Nem tudom, hogy a korábbi rossz, vagy inkább olyan "semmilyen", orgazmus nélküli együttlétek miatt ábrándultam ki a szexből, vagy tényleg szürke aszexuális vagyok-e. Mindenesetre azt se bánnám ha soha többet nem kellene szexelnem, de a páromba meg fülig szerelmes vagyok és ő igényli, szóval elég szörnyen érzem magam.
Én is 20 vagyok, és én se érzek semmilyen vágyat szexre, orgazmusom se volt soha, pedig barátom van. Szerencsére sikerült elfogadnom, hogy ez van, ilyen vagyok. A szexben nekem az okoz tkp örömöt, hogy látom a páromat, hogy ő viszont nagyon boldog. Az jó érzés.
Egyetlen bibi viszont, hogy már évek óta sejtem, hogy a nők is bejönnek, és nem tudom, hogy velük milyen lenne. Nyugtalanít, hogy ezt nem tudom kideríteni, hiszen kapcsolatban vagyok.
Előző vagyok. Te hogy veszed rá magad így az együttlétekre, hogy valójában nem kívánod a szexet?
Én egyre nehezebben. Az nekem is jó érzés, ha a páromnak jó, de csak megelégedettséget okoz, hogy na ezt jól csináltam, amúgy nem izgat fel vagy ilyesmi, ha látom, hogy élvezi.
Sokszor már egész nap stresszelek, ha tudom, hogy aznap este lesz együttlét, mivel borzasztóan nem kívánom az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!