Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok/biszexek, nektek van lehetőségetek a szexről, vágyaitokról bizalmasan beszélgetni valakivel?
Figyelt kérdés
Leginkább olyanokra gondolok, akiknek nincs párjuk. Ti kivel beszélgettek ilyen témákról?2021. dec. 9. 21:47
11/13 Válaszoknélkül válasza:
Nincs, és őszintén szólva nincs is rá különösebben igényem. Illetve, akitől szeretnék is valamit, vele szívesen kitárgyalnám ezeket. Lehet, ebben (is) furcsán működöm, de egyéb esetben frusztrál, ha valaki random fölhozza a témát. Nyilván más lenne a leányzó fekvése, ha lenne lehetőségem csinálni, de így beszélni minek róla? :D
12/13 anonim válasza:
Nekem sajnos senkivel,és sokszor kelleni is tanács,meg alapból egy megbízható és közvetlen ember vagyok,tehát akár így amit írtál,vágyakról is beszélnék,ha az lenne a kérdés,az ismerkedéseket sorra cseszem el a döntéseim miatt,amiket lehet más se tudna befolyásolni,de azért ki tudja
13/13 anonim válasza:
Én szerencsésnek érzem magam, mert olyan barátaim vannak, akik szerintem az "open-minded" tulajdonságot teljesen kimaxolják. Amikor coming outoltam nekik, mind megöleltek (és nevettek, hogy sejtették), nagyon támogatóak azóta is, sőt, azóta még ketten jöttek rá hogy biszexek :D
Velük a szextől kezdve a legkínosabb pillanatokig mindent meg tudok beszélni, és ez nagyon sokat jelent nekem.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!