Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok/biszexek, nektek van lehetőségetek a szexről, vágyaitokról bizalmasan beszélgetni valakivel?
Anno volt egy legjobb barátnőm, lelki társamnak hittem, nagyon szerettem, de nem szerelemmel, csakis barátilag. Nos, vele olyan szinten nyíltan beszéltünk egymással az erotikus dolgokról, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne. Egyikünk se nézte ki anno általánosban a másikból, hogy így fogunk beszélgetni. Imádtam, hogy van valaki, akivel lehet ilyenekről. Amikor segédeszközt vettem magamnak, kitárgyaltuk, sőt segített is keresni neten. Amikor unatkoztunk, általam kitalált "Perverz kérdezős" nevű játékot játszottunk. Szóban semmi nem volt tabu, minden téma nyitott volt (ezt csak azért, hogy testileg semmi nem történt). Egyikünk se szexelt, csak önkielégítés volt személyes tapasztalatoknál, Perverz kérdezősnél pedig felvetések, vágyak, érdeklődés. Ő egyébként leszbikusnak mondta magát, én nem, mostanra pedig hadiláb állok magammal, róla pedig nem tudom, egyik napról a másikra eltűnt, azóta se hevertem ki és lett olyan bizalmi ember az életemben, mint ő.
Van olyan ismerősöm (barátnőnek hézagosan nevezném csak), aki sokat szexelt, nekem önti ki a lelkét, de... vele nem jön ez, én nincs felé feltétlen bizalmam. Volt legjobb barátnőmre valamilyen szinten azóta is mérges vagyok, meg gondolok rá, mi lehet vele, jól van, él-e még egyáltalán, de mostanra talán nem is társaságát, hanem azt a kapcsolatot, bizalmat, őszinteséget hiányolom, ami egy időben megvolt. Jó lenne, ha megint lenne ilyen személy az életemben, de sajnos ez nem olyan, hogyha pl.: rám írna egy lány teljesen őszintén, hogy ő is örülne egy ilyen valakinek, és akkor elkezdünk dumcsizni. Barátnőmmel sosem gondolkodtunk ezen, spontán jöttek a témák, nem eltervezetten, hogy akkor csak ez a téma. Beszélgettünk az akciós pudingról, mi kellene a boltból, simán az lett belőle, hogy ő a későbbiekben a barátnőjét hogy és mennyiszer nyalná ki, míg én nekem mi a véleményem, a leendő páromat kielégíteném-e. Tényleg minden volt, határ a csillagos ég, és tovább.
Szerintem soha nem lesz újra ilyen. Faxkalapként távozott az életemből, de ami jó volt, az jó volt, hanem pótolhatatlan.
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!