Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Élnétek a megismerkedés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Élnétek a megismerkedés lehetőségével úgy hogy már lemondtatok róla?

Figyelt kérdés

Nem mertem megismerkedni egy lánnyal,aki nagyon tetszett,igazából nem tudom miért,de valami nagyon vonzott hozzá. Már több,mint 1 hete,hogy elengedtem így a fejemben,és gondoltam majd úgyis jön magától az aki,nem fogok ilyen plátóiba bocsátkozni. Erre éjjel ránéztem az egyik lmbtq ismerkedős oldalra,és látom,hogy ő küldött kiírást,hogy szívesen beszélgetne emberekkel,és így nem azon gondolkodtam el,hogy na most akkor hogyan írjak rá stb,hanem,hogy most van egy lehetőségem,és éljek-e vele vagy sem,úgy,hogy tényleg már nem "kiszemelt",mert attól félek,hogy rohadt nagy csalódás lenne a személye,és akkor viszont saját magamat biztos ostoroznám,hogy de hülye voltam stb.

Ti mit csinálnátok? Kockáztatnátok?

2021. márc. 29. 16:42
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem kockázat hanem esély! Ha elengeded akkor sosem nyersz bizonyosságot csak emészteni, kísérteni fog az elszalasztott lehetőség életed végéig. Ha megpróbálod és nem, akkor legalább tudni fogod hogy nem és nem rugózol rajta, megnyugszol és tovább tudsz lépni. Úgyhogy hajrá!
2021. márc. 29. 16:54
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!☺ Mondjuk az biztos,hogyha nem,akkor nem térne vissza többet a fejembe,mert attól is tartok,hogy esetleg megint visszatér,szóval köszönöm mégegyszer,megfogadom szerintem a tanácsod!
2021. márc. 29. 17:00
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Mázlista!
2021. márc. 29. 17:13
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszek annyira a sorsban, de ez most pont olyan mintha kaptál volna tőle egy második lehetőséget.
2021. márc. 29. 17:15
 5/9 A kérdező kommentje:
Egy kicsit tényleg érdekes ilyen szempontból,mert én hiszek a sorsban,alapból véletlenül találtam rá (már nem most) egy appon,és utána néztem,megragadt bennem a személye,csak aztán ahogy láttam ritkán használta (idővel meg már gondolom sehogy).1 hete megnéztem ismét egy másik appot,na ott szintén ott volt már,de mivel már nem érdekelt így kihagytam a lehetőséget,majd ez jött most,ami igazából nagyobb esély,és eddig másokkal nem is alakulnak úgy a dolgok ahogy képzeltem. Meg így,hogy erre a személyre sem stresszelek,így jönnek most ezek. De hát kiderül:D
2021. márc. 29. 19:02
 6/9 anonim ***** válasza:
Megérte végül a kockázatot? :)
2021. szept. 13. 23:37
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem😂 De legalább ebből is tanul az ember,mert ilyet nem szabad csinálni,úgyhogy végülis ez is egy jó kimenetelű dolog😎
2021. szept. 14. 01:06
 8/9 anonim ***** válasza:
Tök jó ha így állsz hozzá. :) Kívánom legyen több szerencséd legközelebb! ✌️
2021. szept. 14. 01:28
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!😊 Én is minden jót kívánok Neked!🙏
2021. szept. 14. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!