Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt visszajelzésnek vegyem? Milyen drasztikus lépést tegyek?
Szakápolóként kezdtem dolgozni a sűrgősségin, és kinéztem magamnak egy orvost, viszont ő patológus, így másik osztályon van, de gyakran megfordul erre. Eddig annyit sikerült kinyomoznom, hogy évek óta itt dolgozik, és nagyon szeretik őt. Szinte nyílt titok, hogy a saját neméhez vonzódik, akik régóta ismerik, ők is teljes nyugodtsággal beszélnek róla, elfogadták. Az elmúlt 2-3 hónapban próbáltam vele néha beszélgetni, egyszer főztem neki teát, aztán észrevettem, hogy ugyan állandóan rohan, mindig vet rám egy pillantást, megkérdezi milyen napom volt, hogy vagyok. Pár hete van, hogy hozzám ér, megsimítja a vállam/hátam, és maszkon át is látom, hogy mindig mosolyog rám. Úgy tudják, hogy egy ideje külön élnek a párjával, akivel nagyjából gimnazista kora óta voltak együtt, szóval közel 10 éves párkapcsolat lehetett. A volt párja (senki sem tudja, hogy most akkor végleges volt-e a szakítás, mert erről nem beszél) nem orvos, úgyhogy attól nem kell tartanom, hogy ő itt lenne. Mivel nem olyan rég dolgozom itt, és ugyebár pályakezdő vagyok, így nem igazán akartam magam felfedni néhány hónap után, így csak 3-4 kollégám tudja, hogy velem is ez a helyzet. Jóba lettem velük, és bíztatnak, hogy hívjam el valahova, de szerintem ez korai lenne. Nincs facebookja, a számát meg nyilván nem kérhetem csak úgy el... Nem tudjuk, hogy csak szimplán kedves-e velem is, mint a többiekkel, vagy esetleg érez-e bennem valamit, és többet akarhatna. Az is kérdés, hogyan nézne rám, elvégre van köztünk 7 év korkülönbség is, valamint alatta vagyok a beosztásunkat tekintve. A párja vele egyidős volt. Nem szeretnék, és nem is fogok belerondítani egy kapcsolatba, de nagyon beleszerettem ebbe a nőbe, és csak úgy nem akarom elengedni a dolgot, hogy minden nap, mikor meglátom, ott a kérdés, hogy mégcsak megpróbálni se probáltam, és miért?
Szerintetek azzal, hogy ő is közeledik, ezzel visszajelzett, hogy benne lenne, vagy csak kedves akar lenni?
Kérdezd meg tőle, hogy munkaidőn kívül volna-e kedve meginni veled egy teát.
Ha igent mond, már tudni is fogod a választ.
Így én is ezt javasolnám,aztán persze az is lehet,hogy amúgy még korai lenne és visszautasítana,de épp baráti közeledésnek veszi szerencsédre,ami ugye akkor amiatt jó,mert az ismerkedésre nyitott és abból bármi kisülhet. (Csakhogy van ilyen verzió is,ha esetleg nem úgy sülne el elsőre,ahogy gondolva lett)
Csak ezt hosszútávon fent kell tartani,és figyelni,hogy sokat beszélj vele,ugyanis téged meggyőzött,de könnyen elfelejtődik,hogy a másik még nem biztos,hogy megvan győzve teljesen! Így is szerintem tök bátor lépéseket tettél,hogy munkahelyen pár embernek felvállaltad magad,meg beszéltél nekik róla,úgyhogy ezekre is gondolj biztatásként😌
Miert ne kérhetnéd el a számàt???? Felnőtt nő vagy nem????
Kicsit kamu szaga van de ha nem az nőjj fel es allj ele ugy korrekt.
27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!