Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A fogamzásgátló okozhatta a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fogamzásgátló okozhatta a libidóm drasztikus csökkenését?

Figyelt kérdés

Komoly válaszokat szeretnék.

Több mint egy éve szültem és utána pont egy éve elkezdtem fogamzásgátlót szedni, mivel nem szoptattam. A szexuális életünk a férjemmel eléggé le van ülve sajnos, én azt hittem a szülés okozta. Nem volt készleten a fogamzásgátlóm a gyógyszertárban 1 hetet késett a rendelés szóval gondoltam tartok egy kis kényszer szünetet. Erre újfent, ezer év óta a szexen jár az eszem, és maszturbáláshoz is kedvet kaptam míg dolgozik a férjem. 1 hete nem szedem az 1 hét szünet után. Létezik hogy ennyire ocsmányul befolyásolta a fogamzásgátló a libidóm?? Azt tudom hogy 10/1 esetben csökkentheti, de nálam kb 0-ra redukálta.

2021. aug. 16. 21:25
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, létezik. Nekem sem volt tőle libidóm
2021. aug. 16. 21:30
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nejemnél ugyanez a helyzet
2021. aug. 16. 21:30
 3/8 A kérdező kommentje:
Bocs a kettes számú kérdésért, de ki mit használ helyette? Óvszert?
2021. aug. 16. 21:31
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is ez volt, konkrétan majdnem a házasságunk ment rá, mert egyszerűen rá venni se tudtam magamat... Spirált tetettem fel, ajáom neked is
2021. aug. 16. 21:32
 5/8 anonim ***** válasza:
89%

Sajnos nejemnek endometriózisa van, ezért neki muszáj a fogamzásgátlót szednie a cisztaképződés gátló hatása miatt, nálunk nem igen van alternatíva...

2021. aug. 16. 21:33
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, nekem is a nullához közelített a libidóm, amíg szedtem a tabit
2021. aug. 16. 21:33
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én többek között ezért sem szedem már 20 éve. Csak pár évig szedtem, de egy sereg bajom lett tőle, többek között a libidócsökkenés. És igen, óvszer.
2021. aug. 16. 21:46
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat!
2021. aug. 16. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!