Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
'Verekedett' már két nő a környezetedben egy harmadik nőért?
Nem, de azért egy ilyet megnéznék.😆
Bár a legtöbb nőtársamtól “csak” pofonra meg hajcibálásra futja, tipikus csirkeboksz, semmi jobb horog vagy valami rendes ökölharc... Sajnálatos. Bocsánat, kicsit eltértem a tárgytól felindulásomban.😂
Kisebb (inkább úgy mondanám annyira sokáig nem tartott sajnos,de lehet jobb is xd) lány bunyóról,ami a közelemben történt még asszem 2 éve,olyanról tudok,mert arról felvételem is van (nem én videóztam,mert nem voltam ott),de az csak egy leszólás miatt történt:(
Amúgy lehet gonoszan hangzik,de én is megnéznék egy párharcot,ne csak pali miatt menjen xd (meg pl lányos lányok csatáját,és fiús lányokét külön,mert úgy lenne nyilván egyenlő)
Alsóban két csaj értem. Választanom kellett, kuvel barátkozom, de én mindkettejüket szerettem.
Aztán összebarátkoztak, engem meg kiközösítettek. Wtf.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!