Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez azt jelenti, hogy leszbikus vagyok?
Először a biszexuális kategóriába akartam írni, mert határozottan vonzódom a férfiakhoz, ugyanakkor mindig megnézem a szép lányokat, és arról fantáziálok, hogy milyen jó lenne flörtölni vagy megcsókolni egyet. Azt nem tudom, hogy milyen lenne egy lánnyal kapcsolatban lenni vagy szexelni, mert magamnak sem vallom be, hogy ez egy valós dolog lenne. Úgy érzem, hogy bűnös vagyok azért, mert ezt érzem, pedig egyáltalán nem ítélem el a melegeket, van 1-2 jó meleg barátom is.
Miért érzek ilyesmit? Néha sikerül nem erre gondolni, máskor kedvem van arra, hogy elmenjek abba a bárba, ahol az a lány dolgozik, aki tetszik, és felszedjem.
Mi hogyha ez csak szimplán szórakozás, játék a részemről?
Vonzódsz férfiakhoz, akkor nem vagy leszbi.
Biztonságosan kipróbálhatod magad erotikus masszázs keretein belül. Előre megbeszéled a határokat. Kezelés során meglátod, hogy a női érintést tényleg úgy éled-e meg, mint gondolod, vagy csak fantázia.
Te is írtad: biszex vagy. Pont.
Aztán, hogy mit s hogyan élsz már meg belőle, az a te dolgod :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!