Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok! Van olyan aki nem szeretne gyereket?
A testvéreimet, mint kb minden 3 gyereknél nagyobb családban felnőtt lány, én is segítettem felnevelni, és ez elég volt.
Mindkettőnk az idősebb gyerek volt, és kb az egész tizen-huszonéves korunk arról szólt, hogy a fiatalabb testvérekre kellett főzni-mosni-vigyázni, érte menni, leckét írni velünk.
Pontosan tudom mit jelent egy gyerek, és nekem nincs 20-25 évem így elköteleződni.
Sem testileg (várandósság okozta végleges változások), sem anyagilag, sem életmód szinten nem igazán férne bele a képbe egy gyerek.
Mindketten gerinc bántalmakkal vagyunk megáldva, és van egy-két olyan genetikai tényező mindkettőnk családjában, hogyha azt örökli a gyerek, tuti nem tudjuk tisztességesen eltartani. Nyomorogni meg nem fog miattam senki.
Mind én, mind a párom váltott műszakban dolgozunk, és sokat utazunk, az meg nem fair, hogy a bébiszitter neveli a gyereket.
Szóval ja.
Inkább leszek az a nagynéni, aki időnként átjön.
29 eves vagyok,eddig nulla kapcsolattal, itthon lakok meg.
Kisgyerekeket nem igazan szeretem, irrital a babasiras, az ilyen 8-10 evesekkel mar nincs problemam, bar nemelyik eleg kis gyoker, de nyilvan neveles kerdese.
En is felek a szulestol.
Igazabol nekem is az elkotelezodes az ami huzos anyagi es idoben is.
Maradok a kutyaknal, bar naluk is elkotelezodok 10-15 evre. Dr azert mas mint egy gyerek :)
Nem szeretnék, mert nem tudnám úgy felnevelni, hogy ne legyen érzelmi roncs, kismillió traumával.
Ráadásul sokáig sem tervezek élni, ennek sem tenném ki.
Illetve mire tegyük fel tizenx éves lesz, a föld már annyira tönkre fog menni, hogy egyszerűen szenvedés lesz a létezés.
Én ezzel úgy vagyok, hogy leginkább a pénz miatt nem akarok gyereket. Ha lenne 1 milliárd forint a bankszámlámon, akkor nem gondolkodnék ilyesmin, jöhetne 2 gyerek.
De a legfőbb életcélom az, hogy korán nyugdíjba mehessek, ráadásul anyukámat is nekem kell majd eltartanom, mivel nemsokára 60 éves lesz és a válás után albérletben van úgy, hogy már mindjárt 60 éves, fizikai munkát végez, nyugdíjat pedig nem fog kapni. Én nem fogok semmit örökölni, így nekem is a nullárol kell felépítenem az életemet, úgy, hogy közbe tudom, hogy eleve anyámról is nekem kell gondoskodnom majd élete végéig. Szóval ez így nem nagyon fog összejönni.
Nálam max akkor jöhetne szóba a gyerek dolog,HA már X éve lenne párom és szeretne,de ebben az esetben is csak akkor,ha Ő hordja ki,stb.Élből nem vagyok az az anyuka típus.(nem csak külsőre,belsőre sem).
Egyébként abszolút hidegen hagy ez a dolog,több okból is.
32N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!