Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus lányok! Ti szexelnét...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus lányok! Ti szexelnétek férfiként született nővel?

Figyelt kérdés

Egyre több leszbikus nő panaszkodik arra, hogy nyomásgyakorlással, vagy akár kényszerítéssel próbálják őket rávenni szexuális kapcsolatra transzneműek – olvasható a BBC terjedelmes cikkében.

Az írás számos érintettet megszólaltatott, a leszbikusok elmondása alapján legtöbbször azt vágják a fejükhöz, hogy „transzfóbok”, perverzek, szélsőjobboldaliak, erőszakosak.

Egyszer valaki azt mondta nekem, inkább engem ölne meg, mint Hitlert”

– fogalmazott az egyik leszbikus,hangsúlyozva, hogy csak biológiai nőkhöz vonzódik.

2021. okt. 29. 21:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
43%
Aki férfinak születik az örökre férfi marad, nincs férfiként született nő. A kutya se lesz tigris attól, hogy csíkokat festesz rá, a majom se lesz lesz ember attól hogy ruhát adsz rá .
2021. nov. 1. 09:45
 12/14 anonim válasza:
68%
Igen, össze. (leszbikus vagyok)
2021. nov. 21. 21:05
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Erre nem tudok igent vagy nemet mondani: mert nem az dönti el, milyen nemi szervvel született hogy kedvelem, szeretem-e. Lehet hogy nem férne bele, mert éppen ez billentené át a nem elfogadhatóba a mérleget: de ha amúgy bírom, élvezem a társaságát, aligha lenne akadály.

Ugyanakkor nem először olvasok erről a jelenségről, hogy ha valaki nem úgy ugrál ahogy a transznemű illető fütyül, egyből jön a vádaskodás. Sajnos tényleg létezik ez az erőszakos vonal. Ugyanúgy ahogy a közös öltözőben előfordult, hogy erőszakosak voltak a született nőkkel- de ettől nem fogom egységesen elítélni mindet, mert néhány hangoskodó szélsőséges alapján nem minősítek egy egész embercsoportot.

2021. nov. 21. 21:18
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Nö vagyok és egybrn leszbikus. A fizikai nöiség vonz.
2023. febr. 2. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!