Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus csajok, nektek néha van olyan fantáziátok, hogy szívesen elkapnátok egy heteró csajt, lebírkóznátok és szexelnétek vele?
Ha volt már ilyen, akkor ki volt az a csaj?
És volt hogy pl elkezdtetek vele hülyeségből akár bírkózni, hogy érezzétek a másik lányt?
Mi lett végül?
Ha erre valaki igent ír, kiakadok, mert engem már utasított el leszbikus lány azért mert biszex vagyok, de bezzeg a hetero lányokért odavagytok.
(Ne vegyetek túl komolyan)
Semmit nem utálok jobban mint amikor egy pasi nem érti meg hogy a lányokat szeretem.
Elvárom hogy mindenki tartsa tiszteletben a szexualitásom, ugyanígy én is tiszteletben tartom másét. Egy hetero lány nem fog velem szexelni, ez ilyen egyszerű.
Feltetelezem férfi vagy de ha nem akk tevedtem. Te örülnél ha egy meleg srác rád vadaszna? Es lebirkózna es kb megerőszakolna?
Az erőszak minden formáját megvetem de a szexualis jellegut főleg.
Senkit sem kenyszeritenek ilyenre. 24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!