Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Heteró lánynak érzem magam de..?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heteró lánynak érzem magam de..?

Figyelt kérdés
10/9 alkalommal megérzésből tudom, ha egy lány a lányokhoz (is) vonzódik. Az egyik ilyen eset például az egyik osztálytarsam volt, aki ha közeledett tetszett. De nem ő maga, csak így a helyzet. Vannak lányok akiket szépnek tartok, és ha felvagyok izgulva néha arra gondolok inkább egy szép lánnyal lennék együtt. Kapcsolatot nem hiszem tudnék lánnyal, valamint lehet mindig versengést éreznék, ha egy szép lánnyal lennék.. Hogy én nem vagyok elég jó. Valaki érezte hasonlóan magát? Mi ez az egész?

2021. ápr. 14. 18:26
 1/7 anonim ***** válasza:
88%
Bi vagy, nyugi nem te vagy az első a világon vállald fel ;)
2021. ápr. 14. 18:38
 2/7 anonim ***** válasza:
73%

Igen, szerintem is bi vagy.

Nekem sosem jott be no, taszit is a gondolat. Ugyhogy tuti nem vagy 100% hetero.

2021. ápr. 14. 18:41
 3/7 anonim ***** válasza:
90%
Biszex vagy, pontosabban "szaknyelven" heteroromantikus biszex. Értsd, érzelmi kapcsolatot csak ellenkező neművel, de szexuálisat a sajátoddal is el tudsz képzelni. A biszex nőknek egyébként a többsége ilyen.
2021. ápr. 14. 18:47
 4/7 anonim ***** válasza:
43%
Így kezdődik ez😏
2021. ápr. 14. 19:54
 5/7 anonim ***** válasza:
7%
Undorító
2021. ápr. 15. 16:22
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Miért éreznél versengést ha egy szép lánnyal lennél együtt? Nem a helyébe kéne lépj hanem vele lennél, a kettő nem ugyanaz.

Amúgy meg simán lehetsz biszex a leírásod alapján, ismerős helyzet.

"De nem ő maga, csak így a helyzet."

Ilyen esetekben tovább kell fokozni a "helyzetet" ha ki akarod ismerni jobban magad.

2021. ápr. 16. 11:31
 7/7 anonim ***** válasza:

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!

Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2021. máj. 8. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!