Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Tudnátok nekem heteró lánynak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok nekem heteró lánynak segíteni?

Figyelt kérdés
Szóval az van,hogy a minap a barátnőimmel azon filóztunk,hogy ugye nálunk heteró lányoknál az van hogy féltékenyek vagyunk egyes esetekben más lányokra pl.sokat nézi a barátunkat,sokat lájkolgatja esetleg felmérgedünk a barátunkra ha túl kedves más lányokkal,nagyon megnézi,esetleg nem feltűnően de meglátod hogy miközben veled van megnéz más csajokat,ha más lánnyal irkál stb.Nálatok is van ilyen leszbikusoknál? Vagy ti amúgy ilyen témában lazábbak vagytok mert mégis lány-lány kapcsolatokról van szó és a lányokkal megértőbbek vagytok mert a lányok egymással általában közvetlenebbek.Vagy nálatok is akadnak hasonló dolgokból kifolyólag viták?😀
2020. máj. 11. 19:06
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szexuális irányultságtól függetlenül mindenhol vannak ilyen viták
2020. máj. 11. 19:12
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ennek semmi köze a szexuális beállítottsághoz. A féltékenység mindenkinél megvan vmennyire. De amit te írsz amúgy, hogy megnéz egy csajt vagy ir vkivel vagy egy csaj rá mer nézni barátodra. Az nem már a féltékenységen túl van...
2020. máj. 11. 19:52
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én féltékenyebb típus vagyok,de addig ameddig nem úgy nézz rá,hogy engem konkrétan levegőnek nézz,addig nem zavar.Viszont ha sok lány megnézne,biztos azt hinném hogy nem vagyok neki elég jó.Tehát valamennyi belefér,de én vagyok a barátnője,úgyhogy engem bámuljon inkább.
2020. máj. 11. 20:44
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szexuális irányultságtól függetlenül létezik a féltékenység legyen az hetero, biszex, leszbikus v. meleg. Kis mértékű teljesen rendben van (sőt kell is - mert jelzi hogy nem közömbös a másik), a túlzott mértékű, beteges viszont már káros. Arany középút...
2020. máj. 11. 21:01
 5/8 anonim ***** válasza:

Nekem barátnőm van és nagyon durván féltékeny. Azon kiakad, ha az osztálytársaimmal kirakok egy képet, mondván, hogy biztos jobban szeretem őket, mint őt. Tök mindegy, hogy meleg vagy hetero kapcsolat, ugyan úgy lehetnek féltékenységek.

20/L

2020. máj. 11. 21:16
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ez az orientációtól teljesen függelten.
2020. máj. 11. 22:48
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ez lány-lány verzióban is hasonlóképpen működik, bár én nem vagyok ez a túlzottan féltékeny, mindennre ugrok típus, de láttam már drámákat közelről. :D Szerintem ebben a leszbikusok is ugyan olyanok, mint a hetero nők. Drama everywhere.
2020. máj. 12. 00:37
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a leszbikusok kétszer annyit dramámáznak 😅 én bi vagyok a barátnőm leszbikus és képesek vagyunk szex közben leállni sírni meg minden kis szart túlgondolni 2 oldalról, tehát igen nálunk is van ilyen😀😄
2020. máj. 12. 01:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!