Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányok! Ti szexelnétek férfiként született nővel?
Egyre több leszbikus nő panaszkodik arra, hogy nyomásgyakorlással, vagy akár kényszerítéssel próbálják őket rávenni szexuális kapcsolatra transzneműek – olvasható a BBC terjedelmes cikkében.
Az írás számos érintettet megszólaltatott, a leszbikusok elmondása alapján legtöbbször azt vágják a fejükhöz, hogy „transzfóbok”, perverzek, szélsőjobboldaliak, erőszakosak.
Egyszer valaki azt mondta nekem, inkább engem ölne meg, mint Hitlert”
– fogalmazott az egyik leszbikus,hangsúlyozva, hogy csak biológiai nőkhöz vonzódik.
A normális emberek eltudják fogadni, ha egy leszbikusnak (csak, hogy a kérdés témájával példálózzunk) nem fér bele egy transznő. Van akinek belefér van akinek nem. Ezt el kell fogadni. Mindenkinek más az ízlése. Szóval akik ilyen miatt problémáznak csak feltűnősködni akarnak a médiában és a köztudatban.
És ezt úgy írom, hogy én magam is Nőkhöz vonzódó Transznő vagyok.
Nem.
De ja, amúgy a neten látom azt, amiről írtál, de csak közösségi média függő hülyegyerekektől (és nem csak külföldiektől, hanem magyar gimis/egyetemista korúaktól is)
A való életben viszont szerencsére ez nem érződik különösebben.
Sziasztok!
Az, ha valaki nem akar velünk összejönni, randizni, szexelni, (legyen az nő, férfi, meleg, heteró, transz vagy cisz nemű) az egyáltalán nem transzfóbia. Mint, ahogy #7-es írta, ez pusztán ízlés, szimpátia kérdése. Kb. ugyan olyan mint, ha valaki nem akar összejönni vörös hajú, nagyon magas, duci vagy bármilyen más tulajdonsággal rendelkező emberrel. Egyszerűen valakinek bizonyos dolgok nem férnek bele a partnerek terén, ennyi. Hülyék mindenhol, mindenféle emberek között akadnak, de ez miatt nem kell általánosítani.
Ha én közeledek valaki felé és visszautasít, vagy ha más közelít felém és kihátrál az ismerkedésből, mert kiderül rólam, észreveszi rajtam, hogy transznemű vagyok, semmi probléma. Ezt normálisan kulturáltan, a másikat tiszteletben tartva is meglehet tenni. A gondok, problémák abból szoktak lenni, ha ezt nem normálisan, gyalázkodva, a másikat megalázva teszik az emberek.
Üdv
Niki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!