Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan éljem meg a szakítást?
Figyelt kérdés
Szakítottunk a barátnőmmel és nagyon nehezen viselem az egész dolgot..
A legrosszabb az egészben,hogy nagyon szeretjük egymást de egyszerűen nem működött úgy a dolog.
Mit kellene tennem,hogy könnyebben túl lépjek ezen az egészen ?
2021. okt. 25. 11:23
11/11 anonim válasza:
Nyolcas válaszoló vagyok és hogy hogy vészeltem át? Igazából sehogy, idővel könnyebb lesz “felejteni” de az érzések nem múltak el még most sem. Erre nincs jó tanácsom. Próbálok tovább lépni, van párom és vele tervezem a jövőmet de mint mondtam az érzéseim nem változtak.
Good luck!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!