Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogyan éljem meg a szakítást?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan éljem meg a szakítást?

Figyelt kérdés

Szakítottunk a barátnőmmel és nagyon nehezen viselem az egész dolgot..

A legrosszabb az egészben,hogy nagyon szeretjük egymást de egyszerűen nem működött úgy a dolog.

Mit kellene tennem,hogy könnyebben túl lépjek ezen az egészen ?

2021. okt. 25. 11:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
54%
Ha nagyon szeretitek egymást nem szakítottatok volna..
2021. okt. 25. 11:28
 2/11 anonim ***** válasza:
86%
Hasonló, nálunk is azt éreztem, hogy szeretjük egymást és a rossz dolgokat majd átvészeljük, amik jönnek. Ő úgy döntött, hogy egy egész életen át nem biztos, hogy én vagyok a választása. Ha menni akar, nem lehet vele mit kezdeni, el kellett fogadnom. A kérdésre a válasz: túlélni, átvészelni. Csak úgy megy, ha vannak feladataid, munkád, amire lehet koncentrálni és át kell menteni az energiáidat abba. Nekem ez volt a megoldás. Júniusban szakítottunk, augusztusig azt éreztem, hogy semmi életkedvem vagy életerőm. Aztán jöttek a kihívások és azokra fókuszálok. Persze most is előfordul, hogy vele álmodok és kattogok azon, hogy mi történt, de most már úgy gondolom, hogyha újra találok valakit, majd elfeledteti velem és remélem bebizonyítja, hogy ez csak a rossz tapasztalat volt az igazi szerelem és kapcsolat előtt. 32F
2021. okt. 25. 11:41
 3/11 A kérdező kommentje:

1#

Sajnos vannak dolgai amiket nem tud átvészelni, a múltbéli hibáimon nem tud túl lépni ezért döntött ez mellett inkább

2#

Köszönöm szépen,igyekszem èn is így tenni de sajnos minden apró dologról ő jut az eszembe..

2021. okt. 25. 12:01
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Meddig voltatok együtt? Korotok?
2021. okt. 25. 12:12
 5/11 A kérdező kommentje:

21 ès 28

Majdnem 1 évet

2021. okt. 25. 12:16
 6/11 anonim ***** válasza:
53%
Pasiz be :D
2021. okt. 25. 12:23
 7/11 A kérdező kommentje:

6/6#

Köszi 😅

2021. okt. 25. 12:34
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
1# sajnos néha a szerelem nem elég egy kapcsolathoz, tudom mert én és a volt barátnőm is ezért szakítottunk, bár nagyon szerettük egymást a kapcsolatunk nem működött ,nem tudtuk azt megadni egymásnak amire szükség lett volna. Egy kapcsolat nagyon sok energiát igényel és odaadást, támogatást illetve kitartást stb… és van hogy két ember szereti egymást de sajnos nem kapcsolat kompatibilisek… szerintem ez a leg sz@rabb szakítási fajta..
2021. okt. 25. 17:16
 9/11 A kérdező kommentje:

8#

Hogy vészelted át?

Sajnálom,hogy ez történt veled is .. ☹️

2021. okt. 25. 22:42
 10/11 anonim ***** válasza:
Barátok, hobbi, ismerkedés és sok szex.
2021. okt. 26. 05:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!