Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 feletti leszbikus/bi/pan NÕK, ezek közül a lányok közül ki tetszik? Mi alapján választassz, arc, stílus, alkat, kisugárzás? Mi a legfontosabb?
2021. okt. 22. 18:12
A kérdező szavazást indított:
1
2
3
4
5
6
7
egyik se, inkább linkelek
mindegyik, nem tudok választani
pasi vagyok aki kéretlenül idetolja az orrát
28 szavazat
1/10 anonim válasza:
Egyik sem.
Nem ezeket a tipusú nőket preferálom.
De többnyire barna szem, sötét haj.Ezekre a nőkre előbb felfigyelek, aztán jön a kisugárzás.
De volt már egy szőke kékszemű csajszinak olyan brutál kisugárzása,hogy nem számított,hogy full más a zsánerem
:D
2/10 anonim válasza:
nagyon max 1 vagy 7, de egyik sem az esetem, a nőies nők a zsánerem
3/10 anonim válasza:
Egyik sem. Nem az ilyen típusú nők tetszenek. A "nőies" nőket preferálom
4/10 anonim válasza:
Nőies nők, dettó.
Stílus esetén a szoknyák kifejezetten levesznek a lábamról.
5/10 anonim válasza:
Akik nőies nőket keresnek azok hol vannak? :DDD
6/10 anonim válasza:
Köszi... felesleges net pazarlás volt mindenkinek akiknek nem a fiusak jönnek be... ezt jó lett volna oda írni
7/10 anonim válasza:
Egyik sem. Ha fiút akarok, fiút is választok.
Nekem a nőies nők jönnek be.
Az ilyen kinézetű emberekre, akiket belinkeltél, azt mondják mifelénk, hogy minar. Tudod, se ez, se az.
8/10 anonim válasza:
9/10 anonim válasza:
Nekem alapvetően a fiúsabbak jönnek be, de közülük talán az utolsó tetszik egyedül.
10/10 anonim válasza:
Mondjuk a 7.ő a legnőiesebb.
Eleve a rövid hajat sem kedvelem...ők meg szinte fiúk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!