Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Suliban hogy közelíthetnék egy lányhoz,úgy hogy évfolyamtársam de semmi közös ismerettségünk nincs?
Szeretnék barátkozni vele
Megismerni,de nagyon félénk vagyokl(ő is ilyen amúgy,mindig egyedül van)
vagy esetleg ha van a termedben órája vagy neked az övében akkor indíthatsz valami ilyesmivel is
(pl.: neki van a te termedben órája, óra előtt:
- ülj ide nyugodtan, várj elpakolok)
közös tesinél/öltözőhasználatnál dettó
Kell találni kiinduló pontot.
példa : Ha látod egyedül van,menj oda hozzá,hogy nem láttad pl Pisti bácsit a tesi tanárt?
Mondja nem ő tanít engem, és akkor kérdezd meg ki tanítja neki a tesit? Mennyire jó a tanár stb. Aztán vagy kialakul egy beszélgetés vagy nem, ha nem igazán akar válaszolni,akkor inkább hagyd. Ha látszik nyitott, utána mond meg neki,köszi a beszélgetést,majd beszélünk még. Aztán legközelebb látod,már nyithatsz úgy,sziaa, na nagy nehezen sikerült előkerítenem a Pisti bácsit... Milyen órád lesz? stb
Én kb hasonlóan indítanék :D Nyilván függ a lány nyitottságától,mire juttok beszélgetésben. Én aki nem akar nyitni, mindig hagyom,mert akkor hiába próbálkozol. Lehet nem vagy neki szimpi. Ha szimpi vagy neki úgy is nyitottabb lesz.
Igazából kell vmi amivel indíthatsz,bár nehéz még így is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!