Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mit tegyek ezzel a "barátságga...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ezzel a "barátsággal"?! Többi lent.

Figyelt kérdés

Mindketten lányok vagyunk, és 18-19 évesek. Neki a mottója féle, hogy "Aminek akkor kell megtörténnie, az meg is történik.", vagyis valami ilyesmi. Na és mi együtt voltunk pár hónapja, de csak csók volt (közel fél éve), de megbeszéltük, hogy barátok maradunk. (sikerül is)

Csak azaz egy baj van ezzel, hogy engem ez a lány fel tud izgatni eléggé (és élvezi is, mert tudja, hogy így hat rám olykor).

És találkozni fogunk pár hét múlva. Pont ő hozta fel ezt, amikor legutóbb videóchatben felizgatott (:D), hogy ő meg itt lesz előttem, amikor ilyen állapotba hoz (tehát a mottója itt lép életbe)..

Most hogy ebből mit is akartam kihozni azt ne kérdezzétek, de ennyi biztos, hogy én már előre "félek", hogy mi lesz köztünk (amit talán ő nem is akar, de én annál inkább :D, bár ha ő nem tudja magát megállítani, akkor akarja)

Előre is köszönöm a válaszokat, hiszen kicsit össze vagyok zavarodva ebben.

2021. szept. 5. 19:12
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

hahóóóó xd. A kérdésre senki nem válaszol semmit sem?! (jó tudom, más formában válaszoltok erre, és nagyon aranyosak vagytok, meg minden.. és tényleg köszönöm❤)

De a lényege az, hogy én mégis szenvedek úgymond ebben a barátságban, AZON FELÜL, HOGY ÉN EZT ÉLVEZEM, HOGY ILYEN TÖRTÉNIK VELEM😂.

Péládul:

Mi van ha történik köztünk valami, és akkor elbizonytalanodik az érzéseiben? Mert elkezd többet érezni ismét, valami ilyesmi fordulna meg a fejében esetleg.

(bár nem látok rá esélyt😑), de tételezzük fel ezt az esetet.

Akkor mi van, ha újból elgondolkozna azon, hogy együtt kéne lennie velem?!

Félek, hogy bármi is lesz, az éppen elég lesz valami indíttatáshoz, hogy éppenséggel rossz felé, vagy netán jó felé menjen a kapcsolatom vele.

2021. szept. 7. 16:49
 12/20 anonim ***** válasza:
39%

most előadod itt, hogy lefogsz feküdni a barátnőddel...

nagy cucc, húzod a pasikat?

máshogy nem megy?

2021. szept. 11. 09:29
 13/20 anonim ***** válasza:
Kérdés, hogy te mit akarsz? Ha benne lennél egy párkapcsolatban vele akkor nincs gond a szexszel köztetek. Igen, valószínűleg ha tovább mentek és lefeküdtök akkor onnantól érzelmileg nincs visszaút. Ezt bele kell kalkulálni.
2021. szept. 11. 09:34
 14/20 A kérdező kommentje:
Itt az a kérdés, hogy ő akarja-e.. már ha pedig megakarja tenni, akkor megfogja. Csak itt az érzelmekkel van a baj. Hogy én benne lennék, egyértelműen. De ő meg nem akar, vagyis nem tudom, mert szokatlanul viselkedik olykor.
2021. szept. 11. 10:22
 15/20 A kérdező kommentje:

Tehát én még érezni szeretném, hogy szeretjük egymást (mint régen szerelemből), meg minden ilyen dolog.

De ő meg ugye nem akarja.

2021. szept. 11. 10:23
 16/20 A kérdező kommentje:
Vagyis furcsán viselkedik olyankor.
2021. szept. 11. 10:23
 17/20 Kicsi30 ***** válasza:
Na és mesélj mi történt?!
2021. szept. 25. 19:36
 18/20 A kérdező kommentje:
Majd jövőhét végén tudok fejleményeket mondani.
2021. szept. 25. 23:41
 19/20 Kicsi30 ***** válasza:
Naa mi történt mesélj!! :)
2021. okt. 16. 17:48
 20/20 A kérdező kommentje:
Hát semmi. :/ Voltak pillanatok, amikor HA elég bátor lettem volna, akkor sikerült volna valamit elérjek.. mert talán ő maga kevés lett volna ehhez. Vagyis nem, csak nem akarta már annyira, de ha léptem volna, akkor LEHET lett volna valami. HA MEG NEM, AKKOR EGY NAGY POFON!! XDD
2021. okt. 17. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!